18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Egy csoport csillámozott testű, meztelen lány hívja fel a figyelmünket a testünk elfogadására

2017.november.8.

Jill Kerswill különleges projektre adta a fejét évekkel ezelőtt: Jill minden évben lefotóz egy csapat meztelen, csillámmal bekent testű lányt, akik a testpozitivitást szeretnék hirdetni egyedülálló képeikkel.

A csapat minden évben gyűlést szervez a témában, és már évek óta Jill is velük tart, hogy együtt ünnepelhessék a ruhamérettől és bőrszíntől független szépséget.

"Nekünk, nőknek kiskorunktól kezdve azt tanítják, hogy nem vagyunk elég jók, dolgoznunk kell magunkon. Rengeteg iparág jött létre azért, hogy a pénzünkért kigyógyítsanak bennünket a szégyenérzetünkből. A fotósorozat lényege a testpozitivitás, hogy megünnepled, amid van, és elengeded a félelmeidet" - árulta el Jill

Láttad már? Egy plus-size lány és NORMÁLIS testű barátja megmutatta, milyen a valódi szerelem

A fotós azt is elmesélte, hogy a lányok eleinte mindig zavarban vannak, azonban idővel feloldódnak, és le tudják vetkőzni a gátlásaikat egymás hatására. A sorozat nem csak a lányoknak, de a művésznek is segített önmaga elfogadásában. Jill elárulta, hogy az, hogy láthatja a lányokat, ahogy magabiztosan pózolnak testalkatuktól függetlenül a kamera előtt, neki is önbizalmat adott. Ma már ő is látja, hogy mindenkiben van valami, amitől egyedi és utánozhatatlan lesz.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.