3+1 egyszerű, mégis hatékony trükk a melltartóvásárláshoz

2022.augusztus.7.

Az örök, sosem múló probléma: akiket tekintélyesebb méretű keblekkel áldott meg a sors, tudják, hogy ez legalább annyiszor átok, mint ahányszor áldás. Mások viszont mindig irigykednek rájuk, hogy bárcsak ilyen problémáik lennének!

3+1 egyszerű, mégis hatékony trükk a melltartóvásárláshoz
Fotó: Getty Images

A melltartók leghálásabb tulajdonsága, hogy a megfelelő fazon kiválasztásával akár túl kicsinek, akár túl nagynak érzed a melleidet, optikailag tudsz változtatni. Soha ne ess azonban abba a hibába, hogy a saját méreteid problémáját a melltartó méretével próbálod kompenzálni. Azon felül, hogy a túl kicsi, vagy túl nagy melltartó kényelmetlen, és nem tudja betölteni a funkcióját, azaz, hogy tartsa a melleidet, az esztétikai hatást sem érhetsz el velük. A túlzottan nagy kosár megtöri a ruha illeszkedését, behorpadhat, ha túl kicsi, az pedig egy passzosabb ruha, felső alatt viselve szintén azonnal elárul. Találd meg a megfelelő fazont, ezzel ugyanis a saját méretedben, és természetes hatást elérve tudod elérni a kívánt eredményt. Könnyen lehet, hogy eddig azt hitted, 75 B-s vagy, de egy szakértő segítségével történő próba során kiderül, 70 C a te méreted!

GLAMOUR-Tipp: 4 egyszerű trükk melltartóvásárláshoz

  1. Mindig a menstruáció után mérd meg magad, illetve akkor indulj melltartót vásárolni. A menzesz idején ugyanis a hormonok hatására megváltozik a melled struktúrája, és a mérete is. Ha nagyon nagy eltérést tapasztalt, érdemes beszerezned egy valamivel nagyobb melltartót is a menstruáció idejére.
  2. Mindig olyan melltartót válassz, amelyik a hátsó pántot a legkülsőbb, leglazábban tartó kapocsba beakasztva tart tökéletesen, így ha tágul idővel a melltartó, beljebb akaszthatod.
  3. A próba során ülj le! Ha a napjaid jelentős részét ülve töltöd, nagyon fontos, hogy meggyőződj róla, hogy ebben a testhelyzetben is komfortos-e a melltartód.
  4. Emeld fel a karjaidat, amikor melltartót próbálsz! Akkor illeszkedik jól a melltartó, ha nem mozdul el, nem csúszik fel a hátrész pántja, és körülbelül egy vonalban van az elejével, vagy kicsit alatta.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Napi horoszkóp: Felpörög a szerelmi és társasági életed - december 1.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói