Frusztrálta, hogy nem tökéletes a teste, ezért megmutatta mindenkinek!

Ahogy itt a nyár, mindenhol a tökéletes testről szóló elvárásokat látjuk, és mindenki próbálja kihozni magából a maximumot. Ez a társadalmi nyomás egyre nagyobb, mi pedig nem tudunk ellene tenni. Hazel Hayes vlogger azonban megtette az első lépést a testpozitív hozzáállás érdekében.

Hazel Hayes
Fotó: Instagram

Egy felmérés szerint a nők 73 százaléka érzi magát feszélyezve, ha fürdőruhában kell megjelennie nyilvános helyen. Erre válaszul egy alakját nem leplező fürdőruhát posztolt és bevallotta minden félelmét és negatív érzését a tökéletes bikini alakkal kapcsolatban.

Hayes elárulta, hogy borzasztóan érezte magát, ha le kellett vetkőznie a strandon és hihetetlenül frusztrálta a gondolat, hogy petyhüdt bőrét mások is láthatják. A tudat, hogy ebben az évben nem figyelt oda az egészséges étkezésre, és az edzéseket is kihagyta, teljesen lerombolta az önbizalmát.

Ezért döntött úgy, hogy most mindenkinek megmutatja magát, és ez talán majd segít számára, hogy kevésbé legyen kritikus önmagával szemben.

A kommentelők rengeteg erőt adtak a lánynak, hiszen leírták, milyen sokan irigykedhetnek a testére és fogadja el magát úgy ahogy van, szeresse a testét, és élvezze a nyarat.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói