Kulcsár Edina nagyon fontos dolgot mutatott az anyaságról, és hálásak vagyunk neki

2019.augusztus.20.

Sokszor igyekszünk beszélni arról, hogy a közösségi média mennyire meghatározza a saját életünkhöz, saját testünkhöz való viszonyunkat. Létező dolog, hogy sajnos az Instagram tökéletes világa frusztrálja a felhasználókat. Szerencsére pozitív, őszinte példák is akadnak, akik fel merik vállalni magukat, és meg merik mutatni, hogy valójában ők sem, senki sem tökéletes.

Az oldalunk követői pontosan tudják, hogy mi egyszerűen rajongunk Kulcsár Edina közösségimédia-felületeiért, mert Edina egy sor nagyon fontos dologról beszél a posztjaival. Legutóbbi fotóján gyermekével, a szupercuki Medikével látható együtt a strandon. A következő szöveggel osztotta meg a képeket:

"Ezek a képek tegnap egy szabadstrandon készültek, már fürdés után, amik nagyon szépen mutatják azt is, hogy a lábam sajnos nagyon csúnya. Eddig is voltak visszereim, de a várandósság és az utóbbi hetekben az állandó séta és állás nem igazán kedvezett neki. Majd egyszer eljutok odáig, hogy ezzel is foglalkozzak, de egyelőre minden lehetséges időt igyekszem a kisfiamra fordítani"

Természetesen Edina azonnal egy csomó nagyon pozitív kommentet kapott, és a követői nagyon nagyra értékelik, hogy őszintén felvállalja magát, még akkor is ha éppen valami olyan dologról van szó, amit általában az ismert emberek a nyilvánosság előtt takargatni szoktak. Nagyon jellemző a hozzáállására az egyik kommentelőjének adott válasza:

Kulcsár Edina fesztiválszettjeitől csak a frizurái ütősebbek

Kulcsár Edina fesztiválszettjeitől csak a frizurái ütősebbek

"...Egy időben minimálisan, de azért én is próbáltam szépíteni különböző programokkal ezt-azt magamon, aztán rájöttem, hogy ez nem egészséges. Természetesen a követőkkel szemben sem szép dolog mást mutatni, mint ami a valóság, de leginkább magunkkal szemben nem jó. Becsapjuk a szemünket. A szerkesztett képeken tetszünk magunknak, majd tükörbe nézünk és eluralkodik rajtunk a teljes kétségbeesés, azt követően pedig az önbizalomhiány, ami az élet számos területén okzhat nehézségeket"

Mindehhez aligha kell bármit is hozzátenni! Szívünkből szóltál Edina, köszönjük!

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói