18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Mellbimbó-plasztika? Ezért lett óriási trend lett

2021.január.7.

Ugyan sokan áltatjuk magunkat azzal, hogy a hírességek szokásai, őrültségei nincsenek hatással a mindennapi életünkre, de ez egyáltalán nem igaz.

Mellbimbó-plasztika? Ezért lett óriási trend lett
Fotó: Getty Images

Hogy mi éppen a trend, azt a nagy sztároktól lessük el, sokszor kapjuk magunkat azon, hogy bár nem vagyunk feltétel nélkül a Kardashian-Jenner lányok hívei, mégis akár csak egy-egy öltözködési trükkben, de inspirálnak minket is. Az uralkodó szépségideálok megtestesítői pedig mindig is a híres emberek voltak. Így volt ez a közösségi média előtt is, így van ez most is. Tavaly számoltunk be róla, hogy a nagy cicik már kevésbé divatosak, viszont hála Kim Kardashiannek, vagy éppen Nicki Minaj-nak, az utóbbi időben a plasztikai sebészek a nagy, kerek mellek helyett egyre gyakrabban varázsolnak nagy, kerek popsit a pácienseiknek.

De hol van már a tegnapi hó? Idén teljesen új igényekkel jelentkeznek a szépülni (?) vágyók a plasztikai sebészeknél. Nem véletlenül licitálnak egymásra a hírességek a vörös szőnyegen és az utcán is a cicivillantásban, ez jól látszik, hiszen egy fél év alatt megduplázódott a mellbimbó-plasztikára jelentkezők száma egy erre szakosodott amerikai klinikán. A vezető sebész elmondta, hogy a szakmai körökben mindenki alátámasztja a tapasztalataikat, mostanság nem a mell mérete az elsődleges kérdés, hanem a vonzó mellbimbó.

A lényeg, hogy látszódjon, Rita Ora tesz érte:

Fotó: Rexfeatures

Milyen is a vonzó mellbimbó?
Mint megtudtuk, a legfontosabb, hogy látható, esztétikusan kiemelkedik, nem túl nagy, de semmiképpen sem pici. Illetve a színe kellően sötét a testbőrhöz képest, de nem túl sötét. A plasztikai sebész szerint a legtöbb hozzá jelentkező nő számára probléma, hogy nyugalmi állapotban szinte alig emelkednek ki a mellbimbói, szinte láthatatlanokká válnak, ugyanakkor sokakat zavar, hogy nem állnak szimmetrikusan, vagy túlságosan kifelé néznek. Megnyugtató, hogy mindezekre ma már a plasztikai sebészet képes válaszokkal szolgálni. Ugyanakkor még mindig hatalmas kérdés, hogy mennyit nyer ezzel valaki a tökéletességért vívott küzdelmében?

Kendall Jenner is szereti mutogatni:

Fotó: Instagram

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói