Menstruáció közben sportolni? IGEN! Itt az első menstruáció-biztos sportkollekció!

2021.augusztus.7.

A brazil Pantys fehérnemű márka mindig is az elszánt inkluzvitásáról volt híres: legyen szó terhesség utáni vagy nembináris kollekcióról. Most hatalmas lépést tettek a sportoló nők életének megkönnyítése felé – a menstruációs sortok és bugyik nem csak irtó menők, hanem zseniális fenntartható alternatívák is!

Menstruáció-biztos sportkollekció
Menstruáció-biztos sportkollekció
Fotó: pantys

Hányszor tartott már vissza a menstruációd, hogy elmenj edzeni?

A hétköznapokon általában ragaszkodunk a már jól bevált menstruációs eszközökhöz, mint az eldobható betétek és tamponok, de egy jógázás, futás vagy kondis edzés során megesik, hogy nincs meg a megfelelő komfortérzet.

A forradalmi Pantys márka tervezői is hasonlóan gondolkodhattak, mert piacra dobták a világ első, teljesen nedvszívó fitness kollekcióját, gyenge vagy erős vérzéssel is kompatibilis bugyikkal, sortokkal és jóganadrágokkal! Emily S. Ewell és Maria Eduarda Camargo alapítók ezekkel az egyedi és innovatív darabokkal

szerettek volna minél több nőt motiválni, hogy ha sportolni szeretnének ne tartsa őket vissza a menstruációjuk, és persze közben még a bolygó védelméhez is hozzájárulnak.

A Pantys Latin Amerika első menstruációs fehérnemű márkája, de a 2017-es indulása óta, már valami sokkal színesebbet és meghatározóbbat jelent a neve. A webshopjukat böngészve olyan darabokat találunk, mint a szoptató kismamáknak kifejlesztett nedvszívó melltartó, színes „első menstruációs” bugyik tinilányoknak, illetve a kompromisszumoktól mentes nembináris fehérneműk; és természetesen nem áll meg M-nél a számozás: XS-től egészen XXL-ig válogathatunk a méretek között.

Bár a Pantys-t Brazíliában alapították, nemrégen kezdtek el terjeszkedni Európában és Angliában – így lehet hamarosan már Magyarországon is lecsaphatunk a szuper menő darabokra, addig pedig rendelhetünk a webshopból rendelhetünk.

Szerző: Csibra-Kaizler Tamara

Ez is érdekelhet

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

G-Életstílus

Alvás előtti meditáció - Működik?

Alvás előtti meditáció - Működik?

G-Test

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái

Férfiak, akik a mellrák elleni küzdelem aktivistái