Na de mi van a plus-size férfiakkal? Újragondolták a Calvin Klein kampányát, és elképesztő lett!

2018.március.20.

Az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kapnak a plus-size modellek - elég csak Ashley Grahamre gondolnunk, jól láthatjuk, hogy a szépségről és ideális testalkatról alkotott globális kép átalakulóban van. Ez már önmagában hatalmas előrelépés, azonban valami furcsa okból kifolyólag a másik nem háttérbe szorult ezen a téren. Hiszen a látszat ellenére nem csak lányok küzdenek önértékelési zavarokkal, hanem rengeteg férfit is érint ez a probléma, azonban a legtöbb reklámban továbbra is csak magas és izmos srácok mosolyognak ránk.

Darner Ghramm és barátai
Fotó: Instagram

Éppen ezt elégelte meg Darnel Ghramm blogger, aki úgy döntött, újratervezi a Calvin Klein nagysikerű kampányát, azonban ezúttal plus-size férfiak szerepelnek majd benne. Ghrammet nagyban inspirálta Diana Sirokai hasonló akciója, amikor Kardashianék egyik fotóját reprodukálta saját képével: mindkét influencer céljául tűzte ki, hogy megmutassa, teltebb emberek is mutathatnak jól ugyanazon beállításokban.

Láttad már? És te megbámulod a túlsúlyos embereket? Kegyetlen, elgondolkodtató fotósorozatot mutatunk

Ghramm számára fontos, hogy felhívja a divatszakma és a társadalom figyelmét az olyan férfiakra, akik valamilyen szempontból nem felelnek meg a sztendernek, legyen szó a testalkatukról, a származásukról vagy a nemi hovatartozásukról. A férfi azt is kifejtette, hogy szeretné, ha végre ők is akkora figyelmet kaphatnának, mint női társaik, és mindent megtesz azért, hogy erre felhívja környezete figyelmét.

Ez is érdekelhet

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

Marilyn Monroe 22 évesen meztelenre vetkőzött! Sosem látott fotók

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról