Négy terhességi tesztje volt negatív! Innen tudta meg a fitneszmodell, hogy várandós!

2018.március.14.

Ha te is a sport szerelmese vagy, valószínűleg nem cseng ismeretlenül számodra Astrid Swan neve. A fitneszmodellt több tízezren követik Instagramon, hiszen nem csak gyönyörű, de felettébb inspiráló is fantasztikus edzés- és diétatippjeinek köszönhetően. Azonban Astrid életében most egészen új fejezet nyílik, ugyanis a fitneszmodell pár napja jelentette be, hogy négy hónapos terhes. És hogy hogyan jött rá?

Astrid Swan
Fotó: Instagram

Láttad már? Ez a fitneszedző lerántja a leplet az Instagram tökéletes képeiről

Astrid első négy terhességi tesztje mind negatív volt, ráadásul a menstruációja sem maradt el, ő mégis biztos volt benne, hogy babát vár. A lány elmondása szerint eltűnt az egyik kocka a hasáról, és innen rögtön tudta, hogy nagy változás előtt áll.

A lány pocaklakója az első közös kisbabája lesz vőlegényével, Lawrence Longóval, és már azt is tudjuk, hogy kislányt várnak. Astrid mindig is nagy családot szeretett volna, és most értette meg igazán, milyen fontos az egészsége. Állítása szerint a testünk az elsődleges otthonunk, és most, hogy még egy életet hord a szíve alatt, hatalmas felelősséget érez, hogy a legjobbat adja meg magának.

Mindemellett persze tagadhatatlan, hogy megdöbbenti az a hatalmas változás, ami végbe megy feszes testén:

"Mindig is a testem miatt voltam ismert, azonban a testem változik. Megértem a változást és hálás vagyok ezért a hatalmas lehetőségért. De nem akarok hazudni, olykor hiányolom a kockákat a hasamról, hiszen fontos részei a személyiségemnek"

Astrid elárulta, hogy terhessége alatt is folytatni szeretné a sportolást, amiben orvosa maximálisan támogatja őt. Természetesen kíméletesebb edzéstervre van szüksége, azonban a rendszeres testmozgás segített legyűrni a reggeli hányingert és émelygést is.

A lány már terhessége második szakaszában van, és visszatérhetett mindennapos edzéstervéhez, és legalább heti 5-ször ellátogat a terembe. Astrid elárulta, hogy továbbra is a súlyzós edzés a kedvence, de most a cardiora is több időt fordít, hogy felkészítse a szívét a szülésre.

Astrid egyelőre nem árulta el, hogyan nevezi majd el kislányát, de azt már tudjuk, hogy augusztusban várható az új családtag érkezése. Nagyon drukkolunk nekik!

Ez is érdekelhet

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról