Micsoda? Betiltották a leggings viselését a repülőn

2017.március.27.

Mindenki kényelmes ruhában szeret repülőre szállni, már csak azért is, mert egy viszonylag szűk helyen kell órákig kucorogni.

Brie Larson a repülőtéren
Fotó: Northfoto

Gyakran látjuk a landoló sztárokat mackónadrágban flangálni a terminálokban, és aki gyakorlott, az maga is tudja, hogy minél hosszabb ideig kell a repülőn ülnöd, annál kevésbé számít, hogy mennyire sikkes a megjelenésed. Mi ugyan többször felhívtuk már a figyelmet, hogy leggings nem nadrág, de ha van helyzet amikor hajlandók lennénk némi engedményeket tenni, nos, az leginkább például a repülés volna. Egy amerikai légitársaság azonban teljesen más, szigorúbb véleményen van. A minap több női utast sem engedtek fel a gépre, mert leggingsben jelent meg a beszállásnál. A United légitársaság addig ment a divatrendőrségben, hogy egy 10 éves kislányt is arra köteleztek, hogy öltözzön át.

Olvastad már? Nem csókolozhat két nő a repülőn

A Twitteren az egyik utas magyarázatot kért a légitársaságtól, hogy ugyan mit vétettek a leggings-et viselő utasok, akiket mindenki előtt megaláztak azzal, hogy átöltöztették őket. A United először magabiztosan kijelentette, hogy minden utas a jeggyel együtt elfogadja a légitársaság szabályzatát, ami alapján bizonyos követelményeknek az utasoknak is meg kell felelniük, például az öltözködésükkel kapcsolatban. Később, amikor Patricia Arquette is beszállt a Twitteren folyó beszélgetésbe, akkor a United hirtelen módosított az álláspontján, és kijelentette, hogy a nem megfelelő öltözetben, azaz leggingsben utazó lányok a légitársaság alkalmazottjai voltak, akikkel szemben szigorúbb elvárásokat támaszt a cég, akkor is, ha éppen nem teljesítenek szolgálatot.

Lehet, hogy a United légitársaság stílusrendőrségre lecsapna Margot Robbie szűk nadrágjára is?

Margot Robbie a repülőtéren
Fotó: Northfoto

A United arra az egy kérdésre nem igazán tudott válaszolni, hogy a 10 éves kislány pontosan milyen munkakört tölt be a vállalatnál, illetve, hogy nem lehet, hogy erőteljes túlzás egy szürke leggingset viselő gyereket vegzálni?

Ez is érdekelhet

Silan: az igazán puha és illatos ruhák titka

Silan: az igazán puha és illatos ruhák titka

G-Szex

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Ideje elengedned az orális szex pornós kliséit, helyette erre az 5 dologra figyelj

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban

Katalin hercegné a legédesebb ruhában bukkant fel Wimbledonban