A munka mellett egy kis sétára is jut idő

2022.június.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elizabeth Smith vagyok, divatblogger és pr-marketing menedzser. A divat régóta részét képezi a mindennapjaimnak. Akik régóta követnek, tudják, hogy nagyon szeretem az egyedi és nőies öltözködést. Ezt nem csak az oldalaimon, hanem a való életben is képviselem. A hétköznapok során szeretek színes és mintás darabokban járni. Szerintem az öltözködés önkifejezés. Ezért is szeretem a rajtuk keresztül kifejezni hangulatomat és stílusomat. Régen védjegyemmé vált a tűsarkú. Sokan a mai napig azzal azonosítanak. Viszont én is a mindennapok során szívesebben választok egy kényelmes szandált, vagy törpe sarkút. A tűsarkakat meghagyom a különleges alkalmakra.

 Fotó: Adamkó Péter
Fotó: Adamkó Péter

Divatbloggerként mindig is azt tartottam szem előtt, hogy átadjam a divat és a nőies öltözködés szeretetét, és azt az üzenetet, hogy az emberek merjenek kísérletezni, játszani a színekkel és a mintákkal. Hogy ne mások véleményével, hanem örömöt leljenek a ruhákban, és ki tudják fejezni személyiségüket a darabokon keresztül. Szerencsésnek mondhatom magamat, mert olyan életet élhetek, amit kislány koromban álmodtam meg magamnak. Körül vesznek a ruhák, kiegészítők és maga a divat. Szeretem a munkám, mivel saját magamnak oszthatom be az időmet. Valamint szerteágazó, és nagyon változatos. Kiélhetem a kreativitásomat benne, és sosem unatkozom,

Íme a mai szett:

A mai napon egy visszafogott, trendi szettet állítottam össze. Idén kollekciókat ellepte ez az élénk zöld szín. Én mindig is nagyon szerettem, így én is beszereztem pár darabot. Ez a szatén ing teli találat, hiszen nadrággal és szoknyákkal is kombinálható. Szeretem a harmóniát, így én szeretem, ha a kiegészítők passzolnak színeben a szettemhez. Így egy teljes egészet alkotva. A kényelmes papucsban pedig az egész várost a nyakamba vehetem. Hetente egyszer szeretem meglátogatni a cégeket, esetleg megbeszélni pár dolgot személyesen. Szeretek sétálni a városban, így sokszor gyalog megyek át az egyik irodától a másikba. Ilyenkor szeretek kényelmes, de visszafogott, üzleti szettbe öltözni. Hiszen ilyenkor nem rajtam, hanem az elvégzett munkámon van a hangsúly.

Ing: Zara

Szoknya: Bershka

Cipő: Stradivarius

Táska: Zara

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Egy sosem kiállított Moholy-Nagy László grafika díszítheti a Printa táskád

Egy sosem kiállított Moholy-Nagy László grafika díszítheti a Printa táskád

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője