A Süel tervezője bizonyítja, hogy a legnagyobb melegben is bevetheted a kötöttet

2019.augusztus.21.

A Gardróbnapló e heti vendége csodálatos trópusi környezetbe kalauzol minket. Csillag Zsuzsi, a Süel márka tervezője és menedzsere immáron kismamaként, 5 hónapos pocakkal repült el nyaralni és a különleges outfitek mellett egzotikus helyszíni fotókkal is jelentkezik a Seychelles–szigetekről.

Ígérete szerint egy olyan ruhát sem pakolt a bőröndjébe, ami klasszikus kismama cucc lenne. Inkább trükkös szetteket rakott össze, amiket terhesség előtt, közben és után is nyugodt szívvel viselhet.

Állítása szerint kismamamként sem kell unalmasan öltözni, lehet pörögni, vállalkozást vezetni, jógázni, mozogni, utazni, szóval, csajok, semmi pánik...

Íme Zsuzsi mai szettje:

Mindig felmerül a kérdés, hogy nyáron, miként lehet kötöttet hordani. Semmi
extra nem kell hozzá, csak egy kis természetes alapanyag, hideghatású fonal és lyukacsos megoldások. Melegben is nagy kedvencem minden hosszú kötött ruha, leginkább a sellőfazonok. Ezek, az akár elegánsabb alkalmakra is viselhető ruhák, még kismamaként is szuper derekat varázsolnak mindenkinek.

A mai választásom kifejezetten karcsúsít ezen a fronton, mert a derekán lévő kézzel készült fonat íve keskenyebbnek mutatja ezt a szakaszt. Ha átlátszónak érzed színben passzoló aláöltözőkkel lehet kombinálni. A képek kicsit olyanok, mintha "odamontázsoltak" volna a helyszínre, de esküszöm minden részlet igazi.

Ruha: Süel

Ez is érdekelhet

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke