A friss virágok látványa és egy stílusos szett mindig feldobja a napot

2021.május.27.

Ezen a héten Ana Szabó a kétgyermekes anyuka, fotós, történetmesélő, influenszer (@anaszabophotography) a Gardróbnapló vendége:

A nevem Ana. Hiszem, hogy az álmok azért vannak, hogy valóra váljanak, minden nap ezzel a tudattal élem az életem. Hogy a napok emlékekben gazdagon teljenek, képeimet családi hagyományokkal, érzelmekkel színezem ki. Az öltözködési stílusom nagyon jól tükrözi az életmódom - két lány édesanyjaként - aktív életet élek, de persze szeretem a klasszikus darabokat is. A férjemmel Dániellel 2013-ban találkoztunk Londonban, majd az élet Budapestre vezetett bennünket. A gyermekeink mindig felfedeznek valami újat. Rengeteg boldog pillanatot éltünk meg együtt, értünk el személyes mérföldköveket és együtt fedeztünk fel sok csodaszép részét ennek a világnak. Minden pillanatunkat rengeteg fotóval örökítem meg. Képzeld el, hogy elmeséled a múltad a gyermekeidnek, unokáidnak és meg is mutatod azt a csodás pillanatot nekik, amikor szerelmi történeted elkezdődött. Történetmesélőként hiszem, hogy azok a pillanatok, amiket szívünkben megörökítünk, érdemesek rá, hogy fénykép formájában örökké megtartsuk őket.

Íme Ana csütörtöki szettje

A mai napot home officeban töltöm, imádom a lakást friss virágokkal feldíszíteni. Ez a csodás orgonacsokor gondoskodik a tökéletes látványról, illatról és még a szettemhez is tökélesetesen passzol.

Top: Banana Republic

Nadrág: H&M

Ez is érdekelhet

Nem szégyen a mentális probléma!

Nem szégyen a mentális probléma!

G-Szex

Mindenre van magyarázat, a szexre is

Mindenre van magyarázat, a szexre is

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról