Az év legbevállalósabb szettjét mutatta meg gardróbnaplónk vendége

2019.június.13.

Gardróbnaplónk eheti vendége Abonyi Orsi, aki így mutatja be magát nekünk:

Dietetikus vagyok, magánorvosi centrumban, fitneszközpontban, de saját rendelőmben is tartok tanácsadást, mindegyik helyszín picit más dress code-ot követel, a médiamegjelenésekről meg már inkább nem is beszélek. 32 éves vagyok, igazi Ikrek, akire nem jellemző, hogy egy irányzatot követne az öltözködésében. Szeretek kényelmes, mégis divatos ruhákat hordani, nyáron kicsit színesebben is. Tarts velem, a héten megpróbálom megmutatni, milyen az az Orsi, aki jól érzi magát a bőrében, hiszen a lényeg, hogy súgjon a trend bármit is, azt tudd saját ízlésedre formálni.

Íme Orsi mai szettje!

A szekrényemben most egyértelműen ez a szezon, de talán az év legbevállalósabb darabja. Kislányként, kistinédzserként túlsúlyos voltam, ez is hozzájárult ahhoz, hogy dietetikus lettem. Annyi mindent, és annak az ellenkezőjét lehet hallani a fogyókúrákról, örülök, hogy így nem csupán magamnak, de másoknak is tudok segíteni egy egészségesebb élet, egy szép alak elérésében, amivel talán egy ilyen különlegesség is bevállalható.
Nem mondom, még gyűjtöm a bátorságot, hogy élőben is viseljem, de azt hiszem, lesz még az a kánikula, amikor ez az overall lesz a legjobb választás. Ugye így lesz?

Ez is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói