Bertók Fruzsi Gardróbnaplóval búcsúzik a nagykövetségtől

2018.július.23.

Ezen a héten a GLAMOUR legutóbbi nagykövete Bertók Fruzsina Gine lesz a Gardróbnaplónk vendége.

Körülbelül 10-11 éves koromban kezdett el foglalkoztatni az öltözködésem. Már akkor is a csinosabb, csajos darabokat kedveltem kombinálni a kényelmessel. Fontos számomra, hogy a szexi érzetet ne a kirívó jelentse, hanem a kényelmes. Ha valamiben magabiztosan tudok mozogni, sokkal szexibbnek érzem magam, mintha minden pillanatban csekkolnom kellene, hogy mi merre csúszkált el a ruhámon.

Szeretem az alakot kihangsúlyozó darabokat. Modellként rengeteg ruhafazonnal megismerkedhettem, már akkor is mindig törekedtem az egyéniségemet is belevinni egy-egy fotózásba, ruhába. Ezért vált fontossá számomra, hogy a saját ruhadarabjaim az öltözködésem mint egyfajta kommunikációs eszköz az önkifejezésem része legyen.

Íme Fruzsi mai szettje:

Imádom a díszes, mintás ruhadarabokat. Mivel nem vagyok nagy ékszer fanatikus, ezért inkább a ruhákkal díszítem a megjelenésem. Legfőképp a mintás szoknyákat kedvelem, a képen látható szoknyához hasonlóból hosszabb, rövidebb, gyöngyös, kockás, csíkos és különböző mintás darabok is megtalálhatók a szekrényemben. Praktikus, hiszen nagyon egyszerűen egy sima felsővel is mutatós, csinos tudok lenni méghozzá gyorsan és kényelmesen.

Bertók Fruzsi

Az összeállítást egy hétvégi sétához választottam, ezért lazán, sportosan csinos egy edzőcipővel. Ha moziba vagy vacsihoz készülnék, akkor egy szandival vagy egy magas sarkúval elegánsabbá tehetem.

Felső: Zara
Szoknya: H&M
Óra: Swarowski
Cipő: Vagabond
Táska: Michael KorsEz is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói