Egy ilyen meleg naphoz is megtalálta Bertók Fruzsi a tökéletes szettet

2019.november.13.

Bertók Fruzsi vagyok, modell, műsorvezető, egykori Glamour Nagykövet. A Glamour Nagyköveti időszak volt számomra a sorsfordító, elindított egy olyan úton, amin mindig szerettem volna járni. Ezért mindig nagy örömmel tölt el a Glamour olvasóival tartalmat megosztanom.

A megjelenésünkkel önmagunkat képviseljük, az első benyomást általában a külsőnkről állapítják meg, ezért törekedni kell a megfelelő önkifejezésre az öltözködésünkben is. Mindig az alkalomhoz és a hangulatomhoz illően öltözöm fel, ezért általában nem tudom sokkal előbb megtervezni a napi öltözékem, mivel ha aznap reggel máshoz van kedvem, akkor biztosan a hangulatomhoz illőt választom, nem pedig azt, amit esetleg előző este kikészítettem. Szeretem a rendezvényeket és az események nyüzsgését, ha ismerem a jellegét akkor már napokkal előbb ráhangolódom a hangulatára és így olyan darabot tudok választani, amiben magabiztos a megjelenésem az adott alkalomra. Ha a dolgos hétköznapokról van szó, akkor hangulatomtól függően vegyítem a stílusokat, legyen sportos, elegáns, bohókás.

Tartsatok velem a héten és megmutatom, hogy általában milyen hangulatban öltözöm fel ősz végén.

Íme Fruzsi mai szettje:

Ugorjunk át lendülettel a hét második felébe! Szerencsére még kegyes volt az október, napközben a bőrkabi is elég volt, ahhoz hogy kiszaladjak egy kávészünetre az irodából a környéken. Régóta nagy kedvencem ez a mályvaszín. Amikor megláttam ezt a ruhadarabot, nagyon reméltem, hogy jól fog állni. Nem véletlenül, mert ezeket a ruhákat nagyon szeretem, mert nincs évszakhoz kötve. Én simán felveszem a világos színeket ősszel és télen fekete kiegészítőkkel, tavasz-nyáron pedig világos/ arany színű sneakerrel vagy magas sarkú szandival kombinálva, akár eseményre is.

Hiszen a csipke ad egy olyan eleganciát, amivel alkalomra illően is kombinálható ez a ruhadarab. Mint a képeken is láthatjátok, ha hűvősebb van, hosszú csizmával is, de jobb időben bokacsizmával is megállja a helyét az öltözet. Mindig törekszem a vásárláskor jól kihasználható ruhát venni, ez az én heppem. Talán azért is, mert tudom, hogy egy jól bevált darabhoz kötődni fogok és nehezen válok meg tőle. Illetve szívesebben költök élményekre, mint ruhákra, ezért költséghatékonyabb, ha olyan ruhát választok, amit jól kitudok használni.

Ruha: Reserved
Harisnya: fekete, nude Calzedonia
Magasszárú csizma: Steve Madden
Bokacsizma: Zara
Termosz: Starbucks
Kabi: Zara
Ez is érdekelhet

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

5 kultfilm, amivel ráhangolódhatsz az ünnepekre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.