Egy ruha, ami minden alkalommal bevethető

2019.november.12.

Bertók Fruzsi vagyok, modell, műsorvezető, egykori Glamour Nagykövet. A Glamour Nagyköveti időszak volt számomra a sorsfordító, elindított egy olyan úton, amin mindig szerettem volna járni. Ezért mindig nagy örömmel tölt el a Glamour olvasóival tartalmat megosztanom.

Egy ruha, ami minden alkalommal bevethető
Fotó: Klinszky Gábor

A megjelenésünkkel önmagunkat képviseljük, az első benyomást általában a külsőnkről állapítják meg, ezért törekedni kell a megfelelő önkifejezésre az öltözködésünkben is. Mindig az alkalomhoz és a hangulatomhoz illően öltözöm fel, ezért általában nem tudom sokkal előbb megtervezni a napi öltözékem, mivel ha aznap reggel máshoz van kedvem, akkor biztosan a hangulatomhoz illőt választom, nem pedig azt, amit esetleg előző este kikészítettem. Szeretem a rendezvényeket és az események nyüzsgését, ha ismerem a jellegét akkor már napokkal előbb ráhangolódom a hangulatára és így olyan darabot tudok választani, amiben magabiztos a megjelenésem az adott alkalomra. Ha a dolgos hétköznapokról van szó, akkor hangulatomtól függően vegyítem a stílusokat, legyen sportos, elegáns, bohókás.

Tartsatok velem a héten és megmutatom, hogy általában milyen hangulatban öltözöm fel ősz végén.

Íme Fruzsi mai szettje:

Ha egy esős, bekuckózós napra ébredem, mint a mai, akkor nincs kedvem felöltözni sem, ezért biztosan egy kényelmes, csinos darabot választok, amit nem kell feltétlen kombinálnom, mert önmagában is megállja a helyét. Aki irodában dolgozik tudja, hogy az elegáns megjelenés nem mindig kényelmes. Néha már egyáltalán nincs kedvem inget és ceruzaszoknyát húzni, ha irodába megyek. Ezért régóta kerestem olyan ruhadarabokat, ami jó viselet és csinos is egyben. Molnár Zsuzsa által tervezett ruhadarabok tökéletesek ezeken a napokon is és igazi megváltás, hogy csak előhúzok a szekrényből egy iszonyú kényelmes darabot, amiben jól érzem magam és még a rossz közérzetemet is kompenzálni tudja, mert ha csinosnak érezem magamat és még kényelmes is valami, nekem elmúlik a "közöny" a nehéz nap iránt, még ilyen esős időben is.
Zsuzsi ruhái nem csak praktikusak, de számomra pluszt ad, hogy kisszériás gyártásban készülnek, ami azt jelenti, hogy egyedi. Nem utolsó sorban elérhető áron kapok, olyan ruhát, ami nem fog velem szemben jönni az utcán. Kicsit már unom, hogy a fast fashion oldalakon vadászni kell az irodai viseletre alkalmas darabokat és ha találok is olyat, ami megfelelne akkor biztos, hogy azt a darabot, már láttam valakin vagy nagyon hasonlót, hiszen szinte egy cég készíti őket.

Egy ruha, ami minden alkalommal bevethető
Fotó: Klinszky Gábor

Egyre fontosabb számomra az is, hogy a ruháim anyagainak összetétele "bőrbarát" legyen. A műszálas anyagokban nem szellőzik a bőrünk, illetve a műanyag ruhák bele se gondolunk, de iszonyú környezetszennyezők. Hiszen, a műszálas ruhákból a mosás során a vízbe kerülnek a mikro-műanyagok, ami aztán a környezetünkbe jut. Nem azt mondom, hogy minden ruhámat lecserélem, de a jövőben hamarabb megveszek egy pamut, vagy egy természetes anyagból készített ruhát, ami a bőrömre és a környezetemre sincs káros hatással.

Egy ruha, ami minden alkalommal bevethető
Fotó: Klinszky Gábor, Modell: Nagyváradi Rachel

Legyen szép napotok és ha nektek is van hasonló "lusta napotok", amikor azt kívánjátok, hogy ne kelljen gondolkozni, hogy mit vegyek fel, akkor csekkoljátok Molnár Zsuzsit. Nemsokára elkészül az új oldala is és a prémium kategóriás termékei, amelyek biztos elkísérnek az irodába vagy egy meetingre vagy akár egy csajos délutánra a barátnőmmel, mert ezek a darabok bárhol megállják a helyüket.

Ruha: MZs Casual
öv: H&M
csizma: Catwalk
táska: no name


Ez is érdekelhet

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít