Egy ruha, amit kedvedre variálhatsz: Kozma Rita gardróbjából

2020.június.4.

Kozma Rita önbizalom-növelő üzleti- és stílusmentor, a plus size nők stylistja. A "Plus Size Stílusbiblia" kötet szerzőjeként, a Plus Size magazin alapítójaként célja az, hogy a nők és a férfiak kortól és súlytól függetlenül jól érezzék magukat a bőrükben, hiszen a szépség nem csak egyféle. A teltebb nők mellett szívügye az önmegvalósítás és a példaértékű nők bemutatása, megismertetése az emberekkel, ezért létrehozta a Női Siker magazint és megírta "A siker receptje - Hogyan érd el a céljaid?" önéletrajzi-ihletésű könyvét, amellyel azoknak - is - szeretne segíteni, akik kapcsolati- és anyagi tőke nélkül szeretnék megvalósítani az álmaikat. Fontos számára, hogy olvasói, követői ne csak elméleti úton töltődjenek, hanem interaktív, gyakorlati szinten is. Még 2020 nyarán elindítja az online Plus Size Klubot, amit a teltebb idomú nők "kánaánjának" szán, tele minden jóval, emellett a Női Siker Klub tagjai már több, mint egy éve fejlődhetnek útmutatásai által.

Íme Rita mai szettje:
Számomra nincs tavasz és nincs nyár maxi ruhák és maxi szoknyák nélkül. Így volt ez már 16 éves koromban is és így van ez most is. Hihetetlenül nőies, könnyed, kényelmes viselet és akár munkába megyünk, akár nyaralni, akár vacsorázni vagy egy egy esküvőre vendégként - tuti befutó. Persze nem mindegy a fazon, az anyag és a kiegészítők, de összességében mondhatjuk, hogy egy alapdarab. Nekem legalábbis az.

Az új kedvencem ez a zöld átmenetes ruha, amit különbözőképpen viselek, attól függ épp milyen a kedvem. Lehet övvel és öv nélkül, a vállra felhúzva, vagy épp lehúzva.
Mivel én magas vagyok, ezért csak egy sarut húzok hozzá, de az alacsonyabb termetűek felvehetik akár magas sarkú cipővel vagy telitalpú szandállal is.
Egy ilyen ruhában örömmel tanítok is, de akár ha előadónak hívnak egy rendezvényre, akkor is viselném.

Ruha: Gardrobom
Szandál: Zara
Napszemüveg: Gucci

Ez is érdekelhet

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

8 híresség, akik a sminkmentességet választják

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

G-Food

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta

Ősszel kihagyhatatlan recept: könnyed körtés saláta