Fehér zokni cipővel? Miért ne!

2022.augusztus.13.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Felfalusi-Barta Zsuzsa közösségimédia-menedzser ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Felfalusi-Barta Zsuzsa vagyok, 24 éves és a saját vállalkozásunk mellett a közösségi médiában tevékenykedem. Talán leginkább a divattal kapcsolatban szeretek tartalmakat megosztani, de az életem többi részét sem titkolom el. Egészen pici korom óta imádok öltözködni, hiszen a szüleim mindig példaként léptek fel az életemben ezzel kapcsolatban is! Hosszú idő volt ameddig megtaláltam azt a vonalat, amiben valóban jól érzem magam. szerintem az öltözködés nem egy egyszerű dolog. Meg kell ismernünk magunkat ahhoz, hogy aztán egy adott szettel kifejezhessük a stílusunkat! Ezen a héten remélem sikerül átadnom azt, amit én képviselek. Egy picit néha retro, néha sportos, de ami biztos, hogy mindig kényelmes és bárki számára elérhető darabokból állnak majd a szettek! Köszönöm a lehetőséget!

Íme Zsuzsa szombati szettje:

Talán sokakat megijeszthet a fehér zokni, de én nem tartozom ebbe a csoportba. Volt idő amikor bizony számomra is fura volt, de jó ideje már ennek. Szívesen és bátran viselem akár sportcipőkkel akár ilyen loafer darabokkal. Számomra ez a szett a vágány de mégis csajos. Amiben tökéletesen éreztem magamat a csajos reggelin aztán a nap további részében is. Szeretem megmutatni hogy mertek olyan darabokat hordani amit nem mindenki. Tehát csajok csak bátran, menő a fehér zokni ha jól kombináljuk.

Póló: H&M

Szoknya: H&M

Cipő: Valerio 1966

Táska: NINI

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói