Zsuzsa megmutatja, hogyan lehet az öltözködésed sikkes és komfortos!

2022.augusztus.12.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Felfalusi-Barta Zsuzsa közösségimédia-menedzser ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Felfalusi-Barta Zsuzsa vagyok, 24 éves és a saját vállalkozásunk mellett a közösségi médiában tevékenykedem. Talán leginkább a divattal kapcsolatban szeretek tartalmakat megosztani, de az életem többi részét sem titkolom el. Egészen pici korom óta imádok öltözködni, hiszen a szüleim mindig példaként léptek fel az életemben ezzel kapcsolatban is! Hosszú idő volt ameddig megtaláltam azt a vonalat, amiben valóban jól érzem magam. szerintem az öltözködés nem egy egyszerű dolog. Meg kell ismernünk magunkat ahhoz, hogy aztán egy adott szettel kifejezhessük a stílusunkat! Ezen a héten remélem sikerül átadnom azt, amit én képviselek. Egy picit néha retro, néha sportos, de ami biztos, hogy mindig kényelmes és bárki számára elérhető darabokból állnak majd a szettek! Köszönöm a lehetőséget!

Íme Zsuzsa pénteki szettje!

A bő nadrágok mellett, nálam a bő szoknyák is helyet kapnak. Imádom az ilyen és ehhez hasonló csípő darabokat. Egy lazább eseményre voltam hivatalos, amit aztán munka követett. Próbálom mindig megtalálni az arany középutat. Ha kicsit megmutatom a hasam, akkor mindenképpen lazább alsó részt választok és fordítva. Ettől érzem magamat igazán komfortosan. Mint az év minden szakaszában, nálam nyáron is óriási szerelem mindenféle sneaker. Egy részről azért, mert kényelmes. Más részről pedig óriási gyűjtője vagyok a cipőknek. Minden jöhet!

Póló: H&M

Szoknya: Turi

Cipő: Nike

Táska: Aliexpress

Napszemüveg: Vans

Ez is érdekelhet

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Időskorban is fantasztikus lehet a szex, méghozzá így

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói