Stílusos, laza szettel indítja a hetet Felfalusi-Barta Zsuzsa, a Gardróbnapló legújabb vendége

2022.augusztus.8.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Felfalusi-Barta Zsuzsa közösségimédia-menedzser ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Felfalusi-Barta Zsuzsa vagyok, 24 éves és a saját vállalkozásunk mellett a közösségi médiában tevékenykedem. Talán leginkább a divattal kapcsolatban szeretek tartalmakat megosztani, de az életem többi részét sem titkolom el. Egészen pici korom óta imádok öltözködni, hiszen a szüleim mindig példaként léptek fel az életemben ezzel kapcsolatban is! Hosszú idő volt ameddig megtaláltam azt a vonalat, amiben valóban jól érzem magam. szerintem az öltözködés nem egy egyszerű dolog. Meg kell ismernünk magunkat ahhoz, hogy aztán egy adott szettel kifejezhessük a stílusunkat! Ezen a héten remélem sikerül átadnom azt, amit én képviselek. Egy picit néha retro, néha sportos, de ami biztos, hogy mindig kényelmes és bárki számára elérhető darabokból állnak majd a szettek! Köszönöm a lehetőséget!

Íme Zsuzsi hétfői szettje!

Egy igazán laza szett a mindennapokra, amikor csak rohangálok a városban. Talán az ilyen kombinációkat szeretem a legjobban! A bő nadrág és egy szűkebb felső, nálam mindig tuti befutók. Bár a szín nem teljesen vagyok én, de örülök hogy nyáron végre háttérbe szoríthatom a fekete szín mániámat. Az elmúlt időszakban teljesen elengedtem a szűk nadrágokat és szerintem ezzel egyre többen vannak így. Kényelmes, praktikus és újra menő

Felső: LeGer - About You

Nadrág: H&M

Cipő: Adidas

Táska: olaszországi kis bőrdíszműves

Napszemüveg: barcelonai kis butik

Ez is érdekelhet

Kis mennyiségben csodaszer, nagy mennyiségben rákkeltő: csak okosan a fahéjjal!

Kis mennyiségben csodaszer, nagy mennyiségben rákkeltő: csak okosan a fahéjjal!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói