Flórián Fanni multifunkcionális szettje minden alkalomra bevethető

2022.szeptember.20.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Flórián Fanni sminkes, vállalkozónő ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Flórián Fanni egy igazi szupernő. Sikeres sminkes karrierje mellett építette ki a Szemes Optics márkáját, ami a legszebb és legismertebb optikai márkákat kínálja szerte az országban. Olyan darabokat is megtalálhatunk nála, amit sehol máshol Magyarországon. Vállalkozóként és anyaként pontosan tudja, mennyire jól esik vásárlás közben egy kis pihenés, így a boltban nem csak szemüvegeket találunk, hanem finom speciality kávét és izgalmas kiegészítőket is. A kényeztető szolgáltatásokon kívül fontos számára a minőségi szemvizsgálat is, és nem ad ki a kezéből semmit, ami nem száz százalékban tökéletes a vásárló számára.

Nézd meg Fanni mai szettjét!

„A hetem nagy részét az üzletemben töltöm. Nagyon szeretek itt lenni és törekszem rá, hogy mindig elegánsan, letisztultan öltözzek. A kényelem is fontos szempont, hiszen állandóan mozgásban vagyok. Egyfajta multifunkcionális szettet kell minden napra összeállítanom, hiszen van, hogy kirakatot kell rendeznem vagy terméket fotóznom, miközben bármikor bejöhet egy vendég. Főként a COS darabjait választom ezekre a napokra. Ez a kedvenc nadrágom, amit különböző felsőkkel kombinálva mindig más hatást tudok elérni. Természetesen egy optikai keret nem hiányozhat az összeállításomból, így az egyik kedvenc szemüvegemet választottam ma."

Ing: COS

Nadrág: COS

Öv: Gucci

Szemüveg: Dita Eyewear

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tudtad, hogy az egész lakást megszépítheted a 2022-es GLAMOUR-napok kedvezményeivel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói