Lesd el az egyik legjobb magyar sminkes, Flórián Fanni stílustippjeit!

2022.szeptember.19.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Flórián Fanni sminkes, vállalkozónő ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Flórián Fanni egy igazi szupernő. Sikeres sminkes karrierje mellett építette ki a Szemes Optics márkáját, ami a legszebb és legismertebb optikai márkákat kínálja szerte az országban. Olyan darabokat is megtalálhatunk nála, amit sehol máshol Magyarországon. Vállalkozóként és anyaként pontosan tudja, mennyire jó vásárlás közben egy kis pihenés, így az üzletben nem csak szemüvegeket találunk, hanem finom speciality kávét és izgalmas kiegészítőket is. A kényeztető szolgáltatásokon kívül fontos számára a minőségi szemvizsgálat is, és nem ad ki a kezéből semmit, ami nem száz százalékban tökéletes a vásárló számára.

Íme Fanni hétfői szettje

„Miután bevittem a kisfiam az óvodába, egy közeli delikáteszben kezdem a hetem. A lassú hétvége után komótosan kapcsolódom vissza a hétköznapok forgatagába. Figyelem a körforgalomban kavargó autókat, miközben egy finom kávét iszogatok a e-mailjeim társaságában, fokozatosan hangolódva rá az elkövetkezendő napok pörgésére. A hétfőt a kedvenc nude blézeremben kezdem, számomra egy nagyon kedves tervező, Celeni készítette. Rajongok ezekért a ruhadarabokért, nagyon jól tudom idomítani minden élethelyzetben. Most egy pasztell színű Triumph toppal és egy farmerrel párosítottam. Hozzá egy fenntartható cipőmárkát választottam. Teljes gyűjteményem van blézerekből, és a ruhatáram kihagyhatatlan részét képezik."

Blézer: Celeni

Nadrág: Calvin Klein

Top: Triumph

Cipő: Veja

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Napi horoszkóp: Készülj fel egy váratlan meglepetésre - október 6.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói