Így kell jól kezdeni a hetet: családi strandolással - A Gardróbnapló vendége Zséka énekesnő ezen a héten

2021.július.12.

Zsombor Rékát a legtöbbek Zséka néven ismerik. A dalszerző, énekes jelenleg a Mediterrán zenekar énekesnője, több díjat is bezsebelt már különböző formációkkal, 2019-ben A Dalban az Acoustic Planettel Az év felfedezettjének választották.

"Többféle területen mozgok, szólóban és csapatokban is. Saját, egyéni műsoromban ukulelén kísérem magam, és egy looper pedál segítségével építem fel a zenei aláfestésemet. Repertoáromban saját dalok, és feldolgozások, magyar és külföldi slágerek is megszólalnak. Kislány korom óta imádom a zenét és imádok szívből énekelni az embereknek. Emellett fontos számomra az önfejlesztés és a spiritualitás - önmagam mélyebb megismerése, felfedezése és kiteljesítése.”

Ezen a héten Zséka ruhatárába leshetünk be, kövessétek itt a bejegyzéseit!

Instagram, Facebook, TikTok: @zseeka

Íme Zséka mai szettje:

Soha nem tartottam magam egy tipikus modern fancy csajnak, a ruháim nagy részét is általában turkálókból szerzem be. Igazi kincsekre lehet bukkanni olykor-olykor. Ez a szett is ilyen, a fürdőruha, amit viselek egy H&M, a short pedig egy magasderekú farmer rövidnadrág. (Leginkább az egyszerű de különleges darabokat szeretem.)

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói