Gardróbnaplónk vendége Szabó Norina, aki mesebeli helyen járt ma

2019.február.18.

Szabó Norina vagyok, jogász végzettséggel rendelkezem de a legnagyobb szenvedélyem a fotózás, blogolás, vlogolás - ennek élek aktívan egy jópár éve.

Szabadidőmben szeretek mindig valamit alkotni, sétálni, utazni.
A mindennapokban az öltözködésemet az egyszerűség és a letisztultság jellemzi. Ha tehetném mindig csak feketébe bújnék, de persze igyekszem kis színt vinni a szettjeimbe. Ha színről van szó, akkor a bordó, szürke, zöld és barna színek jöhetnek szóba. Nem hordok kiegészítőket, csupán óra az, amit szívesen viselek illetve imádom a élénkebb színű rúzsokat, amik feldobják az outfitemet!

Íme Norina mai szettje!

Tegnap estére Zakopaneba értünk és a mai nap első megállója Gubalowka hegy kilátója volt, ahova egyik kedvenc meleg pulcsimat vettem fel. Ezt fekete, belül termo melegítéssel ellátott bőrnacimmal párosítottam. A kedvenc téli cipőmet is viselhettem végre, amit azért is nagyon szeretek, mert a jeges utakat is bátrán megjárom benne.

Kétségkívül itt a tavasz és úgy néz ki, még ezen a hegyvidéken is beköszöntött, ezért ma hosszú sétákat tettünk a gyönyörűszép természetben. Síelni nem tudunk, ezért úgy gondoltam sétáláshoz, túrázáshoz ez egy alkalmas összeállítás.

Pulcsi: SheIn
Nadrág: Tezenis
Cipő: Fila
Sapka: Bershka
Kabát: New Yorker
Napszemüveg: Gate Wear
Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói