Horn Enikő a divat mellett az építészetért is rajong

2016.december.9.

Horn Enikő, az E N I H O R N divatmárka megálmodója, 2013-ban indította el első kollekcióját, különleges tervezésű táskáihoz és ruháihoz azóta is magas minőségű, Olaszországból származó bőrt és más alapanyagokat használ. Az italo-életérzés nemcsak a finom matériákban, de az E N I H O R N-darabok könnyed eleganciájában is életre kel – sokszínű világ ez, ahol a természet adta inspirációk, a pazar, festői hatású virágos kertek, akár a modern, urbánus világ letisztult formáinak, épületeinek ihletével is randevúzhatnak. Időről időre olyan éteri szépségű, klasszikus trendteremtő sztárok is múzsáva, ihletforrássá válnak, mint Audrey Hepburn vagy Grace Kelly, akiknek figurája közel áll a törékeny megjelenésű, kifinomult stílusú tervező személyes világához.

Az E N I H O R N-darabok a modern nő igényeit szolgálják, akik számára - a valódi nőiesség mellett - a praktikum, a hordhatóság és a tartós minőség is elsődleges szempont. Ebben a szellemben születnek a márka jól kombinálható elemei - bizonyos sikerdarabok időről-időre újraértelmezve visszatérnek, így nemcsak a tiszta elegancia és a szárnyaló fantázia jelenléte állandó - a különböző kollekciók között is folytonosság áll fenn. Enikő saját ruhatára is arról árulkodik, hogy elkötelezett híve a kényelem és sikk párosításának. Univerzális tervezésű táska és ruhavonalaiban egyszerre jelennek meg a klasszikus és kortárs stílusjegyek, a kifinomult, izgalmas formák találkoznak a funkcionalitással – a márka letisztult szabásvonalakkal, kifinomult bőr alapanyagokkal, lágy esésű textilekkel, pasztell tónusokkal, olykor vibráló, mondén színekkel visz légies, modern eleganciát a hétköznapokba.

A héten Enikő kortárs sikkel és praktikummal teli ruhatárába és napjaiba kapunk bepillantást.

Rajongok a múlt szépségeit őrző régi épületekért, a budapesti házak varázslatáért. Az egyik kedvenc kapum az Andrássy úton található, ez a Budapest Bábszínház művészbejárója, ami mellett nap mint nap elsétálok. Jókedvűen indulnak a reggeleim!

Givenchy napszemüveg
E N I H O R N Angela Ocelot bársonymintás pamut futterkabát nagy zsebekkel
E N I H O R N Audrey bézs/bronzos metál bőrtáska
LTS Lilla Tank Szigeti fekete hasított bőr térdcsizma


Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan