Ezen a héten a cipőtervező Kecskés Emese gardróbjába leshetünk be

2021.szeptember.27.

Kecskés Emese vagyok, a Heels cipő megálmodója. Kislányom megszületése után úgy döntöttem minőségi esküvői és alkalmi cipőkkel szeretnék foglalkozni. Egyszrészt, mert volt 7 év kereskedelmi tapasztalatom, másrészt tudtam milyen nehéz megtalálni a megfelelő menyasszonyi és alkalmi lábbelit, hiszen jómagam is végig mentem ezen.

A márka megalapításánál olyan darabok lebegtek a szemem előtt, amik egyszerre kényelmesek és gyönyörűek. Olyan darabok, amiket mi nők egész nap örömmel hordunk, és egyszerre tökéletes választás egy eseményre, de akár egy hétvégi farmeres szetthez is. A legnagyobb kihívást a megfelelő márka megtalálása volt. Miután a volt anyósom lengyel, az olasz cipőpiacon kívül a lengyel piacon is körülnéztem. Így találtam rá az én szerelemmárkámra, a Baldowskira. 2015 óta egyedül vezetem a márkát, és a boltom a Metropolitan Art of Beauty szalonban található.

Ismerjétek meg a márkám és a mindennapjaim! Szerintem garantáltam beleszerettek a pálma surranóba!

Íme Emese mai szettje:

A hét első napjára esett az őszi cipők fotózásának egy része. Ha nem hívok külön modellt, akkor az én lábamon fotózza le Orosz Bandi a cipőket. Két ember segíti a munkám most már évek óta. Egyikük Bandi, a másik a húgom, Brigi, aki mindig tökéletes sminket varázsol nekem, vagy épp a modellnek. Ma nem a stúdióban fotózunk, ezért egy praktikus fekete kosztümkabátot és fekete nadrágot vettem fel, mert bármelyik fazonú cipőhöz illik.

Fekete blézer, nadrág: H&M

Top: Vero moda

Cipő: Heels cipő/Nina

Ez is érdekelhet

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

10+1 sztármenyasszony, akik felrúgták a fehér-szabályt az esküvőjükön

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról