Így oldja meg a hétköznapokat a cipőtervező

2021.szeptember.28.

Kecskés Emese vagyok, a Heels cipő megálmodója. Kislányom megszületése után úgy döntöttem minőségi esküvői és alkalmi cipőkkel szeretnék foglalkozni. Egyszrészt, mert volt 7 év kereskedelmi tapasztalatom, másrészt tudtam milyen nehéz megtalálni a megfelelő menyasszonyi és alkalmi lábbelit, hiszen jómagam is végig mentem ezen.

A márka megalapításánál olyan darabok lebegtek a szemem előtt, amik egyszerre kényelmesek és gyönyörűek. Olyan darabok, amiket mi nők egész nap örömmel hordunk, és egyszerre tökéletes választás egy eseményre, de akár egy hétvégi farmeres szetthez is. A legnagyobb kihívást a megfelelő márka megtalálása volt. Miután a volt anyósom lengyel, az olasz cipőpiacon kívül a lengyel piacon is körülnéztem. Így találtam rá az én szerelemmárkámra, a Baldowskira. 2015 óta egyedül vezetem a márkát, és a boltom a Metropolitan Art of Beauty szalonban található.

Ismerjétek meg a márkám és a mindennapjaim! Szerintem garantáltam beleszerettek a pálma surranóba!

Íme Emese mai szettje:

Minden nap rohanás az életem amióta megszületett a kislányom.Mivel nem vagyok egy melegitő nadrágban járó nő és imádom a cipőket, én a cipőimhez választom ki az aznapi szettemet! Reggel 7 órától már úton vagyunk az iskolába, nekem nincs jogosítványom így marad a BKV. Tehát a kényelem ilyenkor nagyon fontos! Mára az ősz egyik klasszikus színét, a bordót választottam kiegészítve a klasszikus farmer, fehér póló kombóval. Kiegészítőként egy világos barna bőr táskát választottam, amit 5 éve nyúzok és még mindig tökéletes!

Anya feliratos póló: VargaViktória

Farmer: H&M

Táska: Celeni

Cipő: Heels cipő/Nova bordó

Ez is érdekelhet

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.