Köböl Anita műsorvezető a mai laza szettjét egy könnyű zakóval teszi izgalmassá

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Köböl Anita műsorvezető ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

kép21
Köböl Anita stílusát bárki megirigyelhetné

Sziasztok, Köböl Anita vagyok, ezen a héten pedig én kaptam a megtisztelő felkérést, hogy mutassam be nektek a ruhatáramat. Nálam a mindennapokban a kényelem a legfőbb szempont, ám műsorvezetőként szerencsére mindig van rá lehetőségem, hogy a nőies oldalamat is kiemeljem, így őszintén szólva lubickolhatok a különböző átalakulások adta varázslatban.

Több szerepben is megállja a helyét

Az életem két fő tengelyen mozog: egyrészt egy két és fél éves eleven kis hercegnő édesanyja vagyok, így a mindennapokban leginkább a rohangálós, „nem baj, ha koszos lesz” szetteket részesítem előnyben, másrészt, ha te is szeretsz korán kelni, és szomjazol a friss hírekre, akkor az ATV Start reggeli műsorvezetőjeként minden második héten láthatsz a képernyőn. Itt egy szuper csapat gondoskodik róla, hogy ultra jól nézzek ki, így nekem csak a felkészüléssel kell foglalkoznom. Megtalálsz a közösségi platformokon is, főleg az Instagramon vagyok jelen, de a Youtube-on heti rendszerességgel megtekinthető interjúsorozatom, a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával, ami az egyik szerelemprojektem már évek óta – ezt egyébként a Spirit FM rádión is hallhatjátok. Nőkkel beszélgetek, karrierről, kihívásokról, gyerekvállalásról, aktuális kérdésekről úgy a pszichológia, mint a közélet területéről. Szó volt már nálam a cyber bullyingról, abúzusról, nárcisztikus kapcsolatról, gyereknevelésről, celeb létről, párkapcsolatokról és még sorolhatnám. Rendkívül inspiráló és annyi jó gondolat hangzik el ilyenkor, hogy ezekből is töltekezem.

Egy kiegészítő, ami minden szettet feldob

Izgalmas kettősség ez az életemben, hiszen anyaként főleg farmerben és pólóban flangálok, ahol szeretem a réteges megoldásokat, hiszen praktikus és dögös is lehet egyszerre. Nem értek egyet azzal a hozzáállással, hogy lepukkantnak kell lenni, mert nincs időnk magunkra. A lényeg az, hogy jól megválasztott alapdarabokat tudjuk variálni, így apró kis változtatásokkal is egészen új külsőt kölcsönözhetünk magunknak. Ami szintén kivétel nélkül mindig van rajtam, az a baseball sapka - egy egész kollekcióm van már belőle. A hangulatomnak, valamint a szettem színvilágának megfelelően kiválasztva szerintem tökéletesen megkoronázza egy-egy letisztult összeállítás összképét. Amikor pedig rendezvényre megyek műsort vezetni, akkor előkerül az elegáns magas sarkú, egy finom ruha, és kezdetét veszi a nagy átalakulás. Hiszek benne, hogy minden nőben ott rejtőzik a díva, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy a magunk módján ki tudjuk fejezni. Hogy ezalatt mit értek, azt később még elárulom, most viszont vágjunk bele ebbe a hétbe közösen, ami egyből egy spontán utazással indul!

Anita egy világos zakóval és egy cuki pólóval koronázta meg a mai szettjét

Kukkants be Köböl Anita műsorvezető gardróbjába

Kukkants be Köböl Anita műsorvezető gardróbjába

Nézd meg Anita mai összeállítását

„Teljesen mindegy, hogy Budapest vagy Málta, ez az összeállítás tipikusan én vagyok. Farmer, póló, sapka, viszont ezúttal a lazaságot egy könnyű zakóval tettem elegánsabbá. Ezt a megoldást azért is szeretem, mert a tavasz pont az az évszak, ami mindig képes meglepetéseket okozni, hol átjár a hideg és megfagyok, hol viszont folyik rólam a víz, annyira meleg van - és igen, ez mind egy napon belül. Szóval a réteges öltözködés feltétele annak, hogy jól tudjam érezni magam a bőrömben. Nekem van négy-öt farmernadrágom, amiket folyamatosan variálok, ez az egyik olyan alapdarabja a ruhatáramnak, amivel úgy érzem, sosem lövök mellé. A legjobb az benne, hogy bármikor felkaphatom egy laza sneakerrel, de ha éppen magas sarkúhoz van kedvem, ahhoz is ugyanúgy működik; fazontól függetlenül zseniális! Én egy igazi homokóra alkat vagyok, szóval már tinédzserként rájöttem, a csípőfazon nem az én világom. Manapság éppen nem trend, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan újra vissza fog jönni a divatba. Nem igazán szeretem, mert szerintem kevés nőnek előnyös, és engem speciel az is zavar, hogyha leülök, vagy leguggolok benne, akkor többnyire egy nemkívánt látvány tárul elénk. Helyette sokkal jobban preferálom a momfit fazont, amit most is viselek, vagy a magas derekú skinny-t, ami városnézéshez, ügyek intézéshez kiváló. Nem kell benne feszengeni, mégis tud nőies lenni. Én egyébként is szeretek mindig egy kis nőiességet csempészni a megjelenésembe, jól érzem magam tőle."

A csinos műsorvezető Máltáról jelentkezik

Farmer: Zara

Póló: H&M

Cipő: Skechers

Sapka: Primark

Zakó: Zara

Napszemüveg: Fossil

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ez is érdekelhet

Nagy Ervin kislányával pózol, és elolvadunk a gyönyörűségtől

Nagy Ervin kislányával pózol, és elolvadunk a gyönyörűségtől

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Glamour-napok ősz 2023

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Szépséghírek

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

PR

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

Álomból valóság: Hogyan valósíthatjuk meg a céljainkat néhány alapvető lépésben? (x)

PR

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

Ezért is fájhat a mellünk: nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni (x)

PR

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

Ilyen a tökéletes szépség-nap: fűszerezd meg egy kis luxussal! (x)

PR

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)

Ezért éri meg idén ősszel Zágrábba utazni (x)