Újra Budapestről jelentkezik Köböl Anita, a sikkes műsorvezető

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Köböl Anita műsorvezető ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Sziasztok, Köböl Anita vagyok, ezen a héten pedig én kaptam a megtisztelő felkérést, hogy mutassam be nektek a ruhatáramat. Nálam a mindennapokban a kényelem a legfőbb szempont, ám műsorvezetőként szerencsére mindig van rá lehetőségem, hogy a nőies oldalamat is kiemeljem, így őszintén szólva lubickolhatok a különböző átalakulások adta varázslatban.

Több szerepben is megállja a helyét

Az életem két fő tengelyen mozog: egyrészt egy két és fél éves eleven kis hercegnő édesanyja vagyok, így a mindennapokban leginkább a rohangálós, „nem baj, ha koszos lesz” szetteket részesítem előnyben, másrészt, ha te is szeretsz korán kelni, és szomjazol a friss hírekre, akkor az ATV Start reggeli műsorvezetőjeként minden második héten láthatsz a képernyőn. Itt egy szuper csapat gondoskodik róla, hogy ultra jól nézzek ki, így nekem csak a felkészüléssel kell foglalkoznom. Megtalálsz a közösségi platformokon is, főleg az Instagramon vagyok jelen, de a Youtube-on heti rendszerességgel megtekinthető interjúsorozatom, a #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával, ami az egyik szerelemprojektem már évek óta – ezt egyébként a Spirit FM rádión is hallhatjátok. Nőkkel beszélgetek, karrierről, kihívásokról, gyerekvállalásról, aktuális kérdésekről úgy a pszichológia, mint a közélet területéről. Szó volt már nálam a cyber bullyingról, abúzusról, nárcisztikus kapcsolatról, gyereknevelésről, celeb létről, párkapcsolatokról és még sorolhatnám. Rendkívül inspiráló és annyi jó gondolat hangzik el ilyenkor, hogy ezekből is töltekezem.

Anita ma is rendkívül stílusos darabokat választott

„Újra itthon! Ez tényleg csak egy rövid kiruccanás volt, vasárnap mentünk, szerdán pedig már Budapesten landolt a gépünk. Itthon még néhány fokkal hűvösebb van, ezért bőven elbírom a csizmát, de hogy ne legyen nagyon szürreális a mai szettem, ezért már egy rövid sorttal kombinálom. Hát igen, színekben nem vagyok annyira jó, többnyire a biztos feketére szavazok, ezért ezen a téren még van mit fejlődnöm. Amikor a szekrényemben keresgélek, valahogy automatikusan a fekete után nyúlok, közben viszont folyamatosan trenírozom magam a színesebb összeállításokra. Érdekes, hogy a kiegészítőkhöz valamiért nem értek. Tiniként volt egy időszakom, amikor minden ujjamra jutott egy gyűrű, de szerencsére ez nem tartott sokáig. Azóta átestem a ló másik oldalára, igazából nemes egyszerűséggel egy karórát szoktam állandó jelleggel viselni, és csak különleges alkalmakkor veszek például fülbevalót is. Én alapvetően a letisztult, egyszerű megoldások híve vagyok, nem műfajom a túldíszített, csicsás kivitel. Mivel magas vagyok, így is eléggé vonzom a tekinteteteket, ami néha zavarba ejtő tud lenni, ezért a visszafogottság rám kifejezetten jellemző.

Ma egy fotózást iktattunk be, hiszen a közösségi platformokon - különösen az Instagramon - igen aktív vagyok, ahol bizonyos témákkal kapcsolatban szeretem megosztani a véleményemet, ezeket pedig a megfelelő hangulatú fotóval illusztrálni. Ilyenkor többnyire tömbösítve dolgozom, vagyis felpakolom – ezen a héten már másodszor – a bőröndömet, benne néhány váltás ruhával, és az aktuális reklám megállapodások kellékeivel, majd nekivágok a napnak. Két, nagyon maximum három óra alatt végezni is szoktunk. Én magam is követek néhány influenszert és szeretek a képeikből inspirálódni. Az is gyakran előfordul velem, hogy ha éppen nincs ötletem reggel, mit vegyek fel, csak felcsapom a netet és körbenézek, hogy a saját ruháimból összeválogatva mit tudnék megvalósítani. Látjátok, a zakó ma sem maradt otthon, meglepő, hogy egy szett mennyivel jobban mutat vele. A fotózás után sietek a gyerekért, valószínűleg utána kimegyünk a játszóra, úgyhogy előtte még hazarohanok átvedleni, hogy nyugodtan tudjak kúszni-mászni vele."

Köböl Anita immár Budapestről mutatja meg kedvenc ruhadarabjait

Zakó: Zara

Pulóver: Reserved

Sort: Zara

Csizma: Régi darab

Táska: Nine West (About You)

Napszemüveg: Just Cavalli

Ez is érdekelhet

6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

6 dolog, ami nem számít egy férfinak, ha szerelmes

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

Strandszoknya, túranaci vagy capri short - ezt viseld idén nyáron! (x)

PR

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

Csilliárdos divat- és beauty-birodalom: A Kardashian-nővérek vállalkozásai (x)

PR

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

Mit tegyünk, ha pozitív lett a HPV teszt eredménye? (x)

PR

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)

Társkeresési pánik: a stressz nem csak a férfiakat ijesztheti el (x)