Kondás Kata fekete-fehér filmből lépett elő

2013.május.28.

Kondás Kata, akit külföldön Kate Kondas néven ismernek, manapság annyira népszerű, hogy alig-alig lehet itthon elcsípni.

A Valentine Model üdvöskéjét láthatjátok a GLAMOUR júniusi számának divatanyagában, most pedig örömmel üdvözölhetjük a topmodellt Gardróbnapló rovatunk vendégeként.

Íme Kondás Kata mai szettje:

Ma sajnos nagyon rossz idő van Debrecenben, ami a hangulatomat is meghatározza, így a nap nagyobb részét tanulással töltöttem a szobámba bezárkózva. Délután pedig bemegyek nővéremmel a belvárosba néhány dolgot elintézni, azt terveztem,hogy a fotót Debrecen gyönyörű főterén készítsük el, de szakad az eső, ezért nővérem szobáját választottam háttérnek. Ma is egy fekete-fehér filmből léptem elő:) Csipke mintájú a fekete nadrágom (Zara) és a fehér felsőm (Zara) is. A fekete lenge felsőt- amit Szegedi Kata tervezett- egyszerűen imádom, minden outfitemhez fel tudnám venni. Efelett pedig egy zakót viselek (Zara). Az "aladdinos" cipőmet New Yorkban vásároltam (Steve Madden) és szinte minden évszakban viselem, ez az egyik kedvencem.
A kis fekete ezüstszegélyes bőrtáskámat (Zara) szintén New Yorkban szereztem be.

A fehér óra és a karkötő természetesen most is ott van a karomon és ma egy bőrszegelyes,ezüst díszes karkötőt is viselek (Kurt Geiger).

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói