Sportosan indul a péntek Környei Vikória számára

2021.szeptember.3.

Környei Viktória vagyok, a KIKAPCS. Alapítvány társalapítója, amelyet már lassan 3 éve indítottunk el barátnőmmel egy egyetemi projekt során. Mára már pedig 91 családnak biztosítunk minőségi nyaralást szállodai partnerek segítségével és közösségi programokat, akik valamilyen SNI gyereket nevelnek. Alapítványunkban 2021 február óta hárman dolgozunk nap, mint nap további 17 önkéntes segítségével, hogy szebbé tegyük a KIKAPCS. családok mindennapjait. Nagyon hálásnak érzem magam, hogy a munkámat egyben az egyik kedvenc hobbimnak, hivatásomnak tekinthetem. Az öltözködést és stílust tekintve, az öltözködés fontos részét teszi ki az identitásomnak, saját személyiségem egyik kifejező ereje. Öltözködésemen keresztül igyekszem harmóniát sugallni, ami számomra egy igen meghatározó tényező az élet több területén is.

Összességében akkor érzem magam igazán stílusosnak, amikor bármilyen szituációhoz, vagy helyzethez finom hangolni tudom magam. Ugyanakkor kiemelve egy két irányzatot nagyon kedvelem a Skandináv népek, főleg a dánok és svédek öltözködési stílusát, amit a kontrasztos, natúr, letisztult világ jellemez. Ez azonban inkább a téli ruhatáramban megfigyelhető. Tavasztól egészen ősz elejéig, amíg a jó idő tart inkább a spanyol és ausztrál öltözködési világot követem, ami szintén letisztultabb, jellemzőek a szép hosszú ruhák, már több színt belecsempészve. Viszont, tagadni sem tudom, hogy a ruhatáram fő színeit a fehér, bézs, barnás, khaki árnyalatok jellemzik.

Ezzel a szettel zárja a hetet Viktória:

Kisgyerek korom óta életem szerves része a sport, ezért nem is volt kérdés, hogy egy sportos szettet is hozok Nektek a hétre. Régen a versenysport jelentette a mindennapjaim részét, de ma már csak hobbi szinten űzöm a sportokat, mint futás, pilates, teniszezés, yoga. A sport számomra, mindamellett, hogy kondiban tart, de másrészről lelki feltöltődés számomra. Rengetegszer futás közben fogalmazódnak meg bennem a legjobb ötletek.

Sport melltartó: Alo

Sport leggings: Manola

Yoga szőnyeg: Woop sport

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!