A fonott táska a nyár kötelező kelléke

2021.augusztus.31.

Környei Viktória vagyok, a KIKAPCS. Alapítvány társalapítója, amelyet már lassan 3 éve indítottunk el barátnőmmel egy egyetemi projekt során. Mára már pedig 91 családnak biztosítunk minőségi nyaralást szállodai partnerek segítségével és közösségi programokat, akik valamilyen SNI gyereket nevelnek. Alapítványunkban 2021 február óta hárman dolgozunk nap, mint nap további 17 önkéntes segítségével, hogy szebbé tegyük a KIKAPCS. családok mindennapjait. Nagyon hálásnak érzem magam, hogy a munkámat egyben az egyik kedvenc hobbimnak, hivatásomnak tekinthetem.

Az öltözködést és stílust tekintve, az öltözködés fontos részét teszi ki az identitásomnak, saját személyiségem egyik kifejező ereje. Öltözködésemen keresztül igyekszem harmóniát sugallni, ami számomra egy igen meghatározó tényező az élet több területén is. Összességében akkor érzem magam igazán stílusosnak, amikor bármilyen szituációhoz, vagy helyzethez finom hangolni tudom magam. Ugyanakkor kiemelve egy két irányzatot nagyon kedvelem a Skandináv népek, főleg a dánok és svédek öltözködési stílusát, amit a kontrasztos, natúr, letisztult világ jellemez. Ez azonban inkább a téli ruhatáramban megfigyelhető. Tavasztól egészen ősz elejéig, amíg a jó idő tart inkább a spanyol és ausztrál öltözködési világot követem, ami szintén letisztultabb, jellemzőek a szép hosszú ruhák, már több színt belecsempészve. Viszont, tagadni sem tudom, hogy a ruhatáram fő színeit a fehér, bézs, barnás, khaki árnyalatok jellemzik.

Íme Viktória keddi szettje!

Ismét Horvátország partjáról jelentkezem, az egyik legkedvesebb idei nyári darabommal, ezzel a lenge fekete ruhával, ami tökéletes egy laza nyári meleg naphoz, de magassarkúval meg nagyon szépen mutat egy elegánsabb estéhez is. És mint látjátok nem hazudtam, nagyon kedvelem a fonott kiegészítőket, mint ezt a papucsot is, ami első látásra szerelem volt.

Hátul kivágott ruha: Zara

Papucs: H&M

Táska: Zara

Ez is érdekelhet

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk