Kulcsár Edina megmutatja, milyen egy dolgozó, elfoglalt, kisgyermekes anyuka hétköznapja

2019.július.22.

Kulcsár Edina nevét 2014-ben ismerte meg az ország, mikor a Miss World versenyen Magyarországot képviselve a második helyezést érte el. Sikere azóta is töretlen, rendszeres szereplője főműsoridős szuperprodukcióknak, televíziós műsort is vezet és népszerű véleményvezér. Az Instagramon 452.000 követője van.

2018-ban férjhez ment szerelméhez, Csutihoz és szeptemberben megszületett kisfiuk, Medox. Edina a közösségi oldalán mindig őszinte és önazonos. Bátran vállalja, ha épp nincs jó napja vagy nem néz ki tökéletesen. Ezen a héten megmutatja nektek, milyen egy dolgozó, elfoglalt, kisgyermekes anyuka hétköznapja. A valós életet láthatjátok majd és nem egy elképzelt "insta-világot".

Így kezdődött Edina hete!

Sajnos, vissza kellett térnem a munkához. Azért írom hogy sajnos, mert nagyon szívesen mutatnék most nektek, Medox által összekent otthoni ruhákat, de a mai nap ,,csak azt tudom megmutatni nektek, hogy az irodába miben jöttem.
Általában arra törekszem, hogy kényelmes ruhát viseljek, de ha lehet, akkor mutatós is legyen.

A mai szettem egy sima egyszerű fekete body egy kis csipke betéttel a tetején, hozzá pedig egy anyukám szerint előnytelen háromnegyedes fehér trapéznadrágot vettem fel, amit megmagyarázhatatlan módon, én imádok.
Mivel ma reggel nem volt időm sem a hajamra, sem a sminkemre, ezért kompenzálás képpen egy szintén kényelmes magassarkút vettem fel a mai összeállításomhoz.

Ehhez egy almazöld táskát választottam, hogy valami vidám szín is legyen rajtam és igyekeztem órát is úgy választani, hogy abban is fel lehessen fedezni a zöld valamely árnyalatát.
Igyekeztem nem csak irodai környezetben megmutatni nektek a mai szettem. Remélem tetszeni fog.

Sok puszi kedves Glamour olvasók. Holnap ismét jelentkezem.


Nadrág : MS
Felső: HM
Táska : Coccinelle
Cipő: Gino Rossi
Óra: Ice Watch
Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói