Kulcsár Edina trükkös ruhája akkor is tökéletes, ha felszalad ránk pár kiló

2019.július.26.

Kulcsár Edina nevét 2014-ben ismerte meg az ország, mikor a Miss World versenyen Magyarországot képviselve a második helyezést érte el. Sikere azóta is töretlen, rendszeres szereplője főműsoridős szuperprodukcióknak, televíziós műsort is vezet és népszerű véleményvezér. Az Instagramon 452.000 követője van.

2018-ban férjhez ment szerelméhez, Csutihoz és szeptemberben megszületett kisfiuk, Medox. Edina a közösségi oldalán mindig őszinte és önazonos. Bátran vállalja, ha épp nincs jó napja vagy nem néz ki tökéletesen. Ezen a héten megmutatja Nektek, milyen egy dolgozó, elfoglalt, kisgyermekes anyuka hétköznapja. A valós életet láthatjátok majd és nem egy elképzelt "insta-világot".

Kulcsár Edina ma bevetette ´popsitakarós´ táskáját

Kulcsár Edina ma bevetette ´popsitakarós´ táskáját

Íme Edina mai szettje!

Sziasztok!
Sajnos elérkeztünk az utolsó naphoz, pedig éppen most kezdtem belejönni a nektek írt napi beszámolóimba, de azért ne szomorkodjuk, hiszen itt a hétvége.

Reggel eszembe jutott, hogy egy ideje a gardróbomban hever egy táska, amit még egyszer sem vettem fel, így azt gondoltam, ma ezt mutatom meg nektek és ehhez próbálok öltözni.

A sportosan elegáns stílus áll talán a legközelebb hozzám, így ezt szerettem volna ma megmutatni. A reggel ismét egy kicsit kaotikusan alakult, mert 30 percbe kellett besűrítenem, a fürdést, a hajmosást, a hajszárítást és a sminket, meg persze a szettem összeállítását, ugyanis 7-re már a Tv2-ben kellett lennünk egy interjú miatt, tehát ismét nem sikerült az egyéb kiegészítőkre koncentrálni.

A reggeli Mokka után rohantunk, hogy a szokásos irodai műszakot teljesítsük. Szerencsére vannak olyan megbeszéléseink, amiket nem az irodában, hanem közeli kávézóban szoktunk lebonyolítani, így ma nem irodás képeket, hanem szabadban készült képeket tudok mutatni, amit édesanyám készített.

Ma van a mamám névnapja, szóval a munka után egy kis családi ünnepség is lesz még ma.

A szettemről még annyit, hogy ez a kantáros ruha az egyik kedvencem, mert nagyon jó alakot csinál. A derék résznél szűkített és jó rugalmas farmerből készült, ezért +/- kilók esetében is hordható. Már vagy 2-3 éve megvan. Van amikor semmit nem veszek alá, de most úgy túl alulöltözöttnek éreztem volna magam.

Kulcsár Edina annyira szereti ezt a felsőt, hogy van belőle 20-30 darab a szekrényében

Kulcsár Edina annyira szereti ezt a felsőt, hogy van belőle 20-30 darab a szekrényében

A magassarkú pedig minden esetben öltöztet, ráadásul a táskámhoz volt egy plusz öv is, ami pont passzolt ehhez a magassarkúmhoz, úgyhogy a mai összeállításommal, mondjuk, hogy elégedett vagyok. Remélem, hogy nektek is elnyerte a tetszéseteket.

Most könnyes búcsút veszek tőletek, de az oldalaimon továbbra is megtaláltok. Legyen szép hétvégétek.
Sok puszi,
Edina

Crop top : Bershka
Kantáros ruha : H&M
Szandál : Steve Madden
Táska : Kazar


Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod