Különleges gyűrűk, saját tervezésű kabát

2015.január.28.

Gulyás Sára alig két éve diplomázott, és máris letett valami igazán különlegeset az asztalra. Az általa tervezett Pikkpack cipők sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy sikerült közösségi finanszírozással pénzt gyűjtenie a gyártásra.

Nem véletlen, hogy olvasónk jelölték a GLAMOUR Women of the Year Az év kiegészítőtervezője címre. Sára most bepillantást enged nekünk a gardróbjába. Tarts velünk!

Íme Gulyás Sára mai szettje:

Mai napom egyik fele találkozókkal telik, másik fele pedig tervezéssel, így igyekeztem kényelmesen, de csinosan öltözni.
A farmer nálam alaptartozék, gyakorlatilag állandóan farmert hordok, és végre örülök, hogy újra divatba jött a magas derék ami nagyon kényelmes és egészséges, mert nem fázik semmim.
A felemás szürke zakót barcelonai Erasmus tanulmányaim alatt terveztem és varrtam magamnak. Belseje türkizkék bélés, így ha felhajtom az ujját máris játékosabbá válik a viselete. Nagyon ritkán varrok magamnak ruhákat, mert alapvetően nem tanultam ruhát tervezni sem varrni, egész életemben bőrrel foglalkoztam és a kiegészítőkkel, ha mégis úgy alakul, akkor örömmel viselem őket.

A gyűrűk amiket ma felvettem sokat jelentenek nekem. Az ezüstgyűrűt Menyhárt Richárt ötvösművésztől kaptam. Nagyon szeretem a munkáit és napi szinten hordom őket. A másik gyűrűt, ami kavicsból van, a keresztanyukámtól kaptam nemrég, amit ő készített és amire büszke vagyok!

farmer- H&M
zakó - saját tervezés
ezüst gyűrű - Menyhárt Richárd ötvösművész
kavics gyűrű - keresztanyukám készítette
cipő - H&MEz is érdekelhet

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Napi horoszkóp: Megtalál a szenvedély - december 3.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói