Ez a maxiruha tökéletes zárása a hétnek

2021.június.11.

A nevem Tina és a divat iránti szenvedélyem már fiatalon kezdődött. Édesanyám varrónőkét dolgozott, ami meghatározó elemként épült be életembe, később pedig szoftver tesztelő, majd alkalmazás szakértő voltam. Persze a történetem itt véget is ért volna, de a divat mindig visszaragyogott életem lépéseiben és egy családi vállalkozássá is kinőtte magát, melynek köszönhetően nemcsak a weboldalak és webshopok háttér munkáiba, de a marketing alapjait is hozzáadta tudásomhoz. A fotózás szépen lassan beépült a mindennapokba és azt vettem észre, hogy az évek alatt elsajátított tudásom összefonódott egy divat influenszer (@tinafashion.blog) oldallá. Nagyon szeretek ruhákat válogatni, felpróbálni és megtalálni hozzá a tökéletes részleteket, hogy a megjelenésem azzá változzon, amit üzenni szeretnék vele.

Nézd meg Tina pénteki szettjét

Én kifejezetten imádom a maxi ruhákat és a virágminta idén is a nyár kedvenc trendjei közé tartozik. Ez az szuper trendi maxi soha nem fog kimenni a divatból, univerzális, és sok elemmel könnyen variálható. Egy maxi ruha esetében is a tökéletes napszemüveg, fülbevaló, cipő vagy kézitáska abszolút meghatározhatja a megjelenést, és segíthet a legtöbbet kihozni abból, ami már a szekrényében van.

Ma a pénteki farmernapot visszahozva egy háromnegyedes ujjú farmer dzsekivel, bordó napszemüveggel, egy narancssárga táskával és egy mintás sneakerrel párosítottam, amely egy igazi munka után sétálok a városban szett lett.

Ruha: NATI100%PUREIDEA

Cipő: PANAFRICA Magyarország Táska: OlaszTáska

Fülbevaló, gyűrű: ZEMSE

Napszemüveg: Oakley

Olvass meg többet Tináról a @tinafashion.blog Instagram oldalon és a tinafashion.blog oldalon.

Ez is érdekelhet

Tervezd meg a 2022-es évedet!

Tervezd meg a 2022-es évedet!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt