Nagy Bogi énekesnő lezser eleganciával indítja a hetet

2022.szeptember.12.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Nagy Bogi énekesnő ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Nagy Bogi vagyok, 20 éves. A zene a mindenem. Tizenkét évesen vettem részt életem első televíziós tehetségkutatójában, azóta pedig folyamatosan dolgozom a karrieremen. Saját dalokat írok, emellett pedig online tartalomgyártással foglalkozom. Nemrég megalakult a zenekarom is - a Nagy Bogi Live. Tavaly kipróbálhattam milyen a színpad másik oldalán ülni, ugyanis egy zenés műsor keretein belül zsűrizhettem. Szeretem a kreativitást az életemben. Még fiatal vagyok, így rengeteg mindent kell még megtapasztalnom de úgy érzem lépésről-lépésre haladok előre az utamon. A Gardróbnaplóban egy különleges hetemet mutatom be, ugyanis szeptemberben jutott időnk elutazni és kiszakadni a mindennapok körforgásából. Bejártuk autóval Horvátországot és Montenegrót, kiélvezve a jó idő utolsó napsugarait. Szeretem az egyszerű, de nagyszerű szetteket. Nincs sok ruhadarabom, viszont mindegyiket nagyon szeretem. Ha koncertünk van, akkor szeretem a vadabb-extrább szetteket viszont most megmutatok pár igazi “Bogis” outfitet.

Íme Bogi hétfői szettje:

Hétfő este látogattunk el Montenegró egyik legszebb kikötőjébe - utána pedig étteremben vacsoráztunk, úgyhogy szerettem volna egy elegáns, de egyben kényelmes szettet összeállítani. Estére pont jó választás volt ez a nyitott hátú hosszú ujjú blúz. A rövid nadrágok nem a barátaim, viszont nyaraláskor mindig előkerülnek.

A blúzomat kb. 1500 forintért vettem a Sinsay-ben (Imádom az akciós ruhadarabokat). A nadrág Levi's, a cipőm Adidas Superstar. A bokaláncot pedig az egyik helyi bazárban vettem. Minden tengerparti utazáskor veszek egyet magamnak.

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói