Álomszép maxiruhában indítja a hetet Nagy Niki influenszer

2022.július.25.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Nagy Niki influenszer ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Nagy Niki vagyok, utazó- és divatblogger illetve kreatív tartalomgyártó. Gyerekkorom óta lételemem az alkotás, az öltözködés és az utazás is, hiszen fél életemet az USA-ban és Dél-Afrikában töltöttem. Ezen a héten a GLAMOUR Gardróbnapló rovatában én kalauzollak el a szettek világába.

A fotózás és tartalomgyártás csak egy későbbi szakaszban ütötte fel a fejét az életemben, így ezek ötvözetéből jött létre az eredetileg hobbinak induló, de később professzionális vizekre evező @nikinagyniki Instagram-oldalam. Fókuszban az utazós és divattal kapcsolatos tartalmak állnak, előszeretettel gyártunk drónos felvételeket is, egyik specialitásom pedig a vízalatti képek. Nem igazán szeretek tucat képi világot megjeleníteni, mindig keresem a különleges helyszíneket és ezekhez az extrábbnál extrább szetteket. Ha ez nem lehetséges, akkor pedig arra törekszem, hogyan jelenítsek meg kicsit másképp egy átlagosabb lokációt vagy témát, ergo Nikisen, színesen. Próbálom magam nem beskatulyázni, és változatosan öltözködni, illetve a határaimat feszegetni. Nyáron a maxiruhák, a crop toppok, a bő ingek és a fürdőruhák a sláger darabok nálam!

Nálam így indul a hétfő:

Élek-halok a különleges maxi ruhákért, minél lengébb vagy libbenősebb, annál jobb. Imádom a bő tunika, illetve tóga szabású darabokat.

Ezt a fehér csodát egyenesen Romániából rendeltem, és egy lapos szandállal tökéletes nyári viselet, feltéve, hogy nem megy harminc-harminckét fok fölé a hőmérő higanyszála, hiszen van benne anyag bőven, viszont ezzel arányosan annál mutatósabb a ruha!

Ruha: @nymphaclothing

Masni: H&M x Simone Rocha

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk