Nagy Niki megmutatja, hogyan villanthatsz vállat stílusosan

2022.július.28.

Újabb hét, és újabb izgalmas szettek: ezúttal Nagy Niki influenszer ruhatárába leshetsz be a Gardróbnaplóban.

Nagy Niki vagyok, utazó- és divatblogger ill. kreatív tartalomgyártó! Gyerekkorom óta lételemem az alkotás, az öltözködés és az utazás is, hiszen fél életemet az USA-ban és Dél-Afrikában töltöttem. A fotózás és tartalomgyártás csak egy későbbi szakaszban ütötte fel a fejét, így ezek ötvözetéből jött létre az eredetileg hobbinak induló, de később professzionális vizekre evező @nikinagyniki Instagram oldalam. Fókuszban az utazós és divattal kapcsolatos tartalmak állnak, előszeretettel gyártunk drónos felvételeket is, egyik specialitásom pedig a vízalatti képek. Nem igazán szeretek tucat képi világot megjeleníteni, mindig keresem a különleges helyszíneket és ezekhez az extrábbnál extrább szetteket. Ha ez nem lehetséges, akkor pedig arra törekszem, hogy egy átlagosabb lokációt vagy témát hogyan jelenítsek meg kicsit másképp, ergo Nikisen, színesen. Próbálom magam nem beskatulyázni és változatosan öltözködni illetve a határaimat feszegetni. Nyáron a maxiruhák, a crop toppok, a bő ingek és a fürdőruhák a sláger darabok nálam!

Nyáron az off-shoulder, azaz vállról lehúzható ruhák az egyik kedvenceim, illetve minden olyan darab, aminek a vállhoz vagy a háthoz van köze. Szerintem sokkal vonzóbb és kifinomultabb egy kivillanó szép női hát vagy váll, mint egy mélyen dekoltált ruha. Természetesen abból is lapul egy-két a gardróbomban, de az előbbieket valahogy mostanság jobban favorizálom!

A szalmakalapok és nyakláncok pedig elengedhetetlen kiegészítői a melegebb hónapoknak, belőlük mindig vadászom a különlegesebb és kevésbé mainstream példányokat, a kalapomat például egy neves görög kézműves márkától szereztem be.

Ruha: Rove (Byron Bay)

Saru / Szütyő: Zara

Kalap: Savapile

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói