Nagyon dögös bodyval búcsúzik a volt GLAMOUR Nagykövet

2019.november.15.

Bertók Fruzsi vagyok, modell, műsorvezető, egykori Glamour Nagykövet. A Glamour Nagyköveti időszak volt számomra a sorsfordító, elindított egy olyan úton, amin mindig szerettem volna járni. Ezért mindig nagy örömmel tölt el a Glamour olvasóival tartalmat megosztanom.

A megjelenésünkkel önmagunkat képviseljük, az első benyomást általában a külsőnkről állapítják meg, ezért törekedni kell a megfelelő önkifejezésre az öltözködésünkben is. Mindig az alkalomhoz és a hangulatomhoz illően öltözöm fel, ezért általában nem tudom sokkal előbb megtervezni a napi öltözékem, mivel ha aznap reggel máshoz van kedvem, akkor biztosan a hangulatomhoz illőt választom, nem pedig azt, amit esetleg előző este kikészítettem. Szeretem a rendezvényeket és az események nyüzsgését, ha ismerem a jellegét akkor már napokkal előbb ráhangolódom a hangulatára és így olyan darabot tudok választani, amiben magabiztos a megjelenésem az adott alkalomra. Ha a dolgos hétköznapokról van szó, akkor hangulatomtól függően vegyítem a stílusokat, legyen sportos, elegáns, bohókás.

Tartsatok velem a héten és megmutatom, hogy általában milyen hangulatban öltözöm fel ősz végén.

Íme Fruzsi mai szettje:

Szerencsésen erre a hétre jutott az egyik legrégebbi szerelemmelóm is. Immáron hét éve dolgozom együtt modellként a legmenőbb csapattal, akik a hazai Triumph Lingerie márka szíve és lelke, akikkel minden alkalommal feltöltődés a közös munka. Szeretném kiemelni, hogy ezért cserébe nem kapok semmit, hanem szívből mondom el a tapasztalataimat a brandről és nem csak a közös munkára való tekintettel kedvelem a termékeiket, hanem mert a brand üzenete és önmagában a fehérneműik minősége és eleganciája mindig is közel állt az én stílusomhoz.

Számomra nagyon fontos, hogy ne másoknak, hanem magamnak öltözzek fel. A fehérnemű a legjobb példa erre. Én úgy érzem, ha egy szép fehérnemű van rajtam, akkor bármit húzhatok fölé, mégis magabiztosabb vagyok. Számtalanszor tapasztalom, hogy ha nagyon megszeretek egy fehérneműt, imádom a csipkéit, a fazonját, baromira tetszik, akkor már önmagában feldob, hogy azt viselem és legtöbbször csak egy egyszerű, egyszínű kötött ruhát húzok fel magamra, fölé, de mégis szexibbnek érzem magam, mintha olyan fehérneműt húznék alá, ami akár egy sportosabb vagy egy egyszerű, hétköznapi darab.

Nem utolsó sorban, amikor már bulizni jártam, igazi "bodys buliszett mániás" voltam. Biztos sok mindenkinek ismerősek ezek a partiszettek, mert szerintem amióta divatba jött nem megy ki és ha rajtam múlik, nem is fog kimenni a divatból. Most már nagyon ritkán járok bulizni, de anno télen blézerrel vagy bőrdzsekivel, nyáron farmer sorttal az összes fesztiválra és buliba mindig a body-ra esett a választásom. Nem véletlen. Télen iszonyú praktikus, most már eljutottam abba az életkorba, hogy értem, miért szajkózta mindenki, ha kinn volt a derekam. Régen egyáltalán nem voltam fázós. Mára más lett a helyzet, mint ahogy más funkciót kezdtek betölteni a body ruhabarabok is a ruhatáramban. Amint kicsit hideg van, minden alá felveszem. Nem bírnék létezni aláöltözet nélkül.

Tehát ismét egy praktikus darab, ami télen-nyáron bevethető. Azért az "eredeti" funkcióját se feledjük, ha nem is csak partira, de jól kombinálva az öltözetem olyan eleme egy szép body, amitől egy lazább eseményre, sajtótájékoztatóra, romantikus vacsorára egyszerre szexi, vagány, nőies, elegáns lesz a megjelenésem.

Na de itt az ideje, hogy eldobjuk a tollat és feltegyük a lábunkat, mert jön a hétvége! Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok, a buliba tartóknak pedig jó szórakozást! Puszi.

Bodyk: Triumph
Blézerek zöld, mályva: Reserved
Farmer: Armani
Bőrhatású nadrág: Zara
Nude magas sarkú: Zara
Magas sarkú fekete szandál: Zara
Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció