Pásztor Gina ezt a kabátot választja a leghidegebb időkre

2021.január.15.

Ezen a héten Pásztor Gina influenszer, modell, kezdő fotós gardróbjába leshetünk be, akit a letisztult, elegáns stílus jellemez a leginkább és gyönyörű, modern fashion fotóival már biztosan találkoztál az Instagramon. Ginát 16 éves korában szerződtette a VM Model és gyakorlatilag ezzel egyidőben elindult a nemzetközi modellkarrierje. Az évek során beutazta a világot, élt többek között Torontóban, Hamburgban, Barcelonában és Isztambulban is. Szerepelt olyan neves magazinokban, mint a Vogue, a Harper's Bazaar és az ELLE. Főszerepet kapott egy olyan videoklipben, amelyet aztán több, mint 110 Millióan tekintettek meg a Youtube-on. 2017 májusában Gina, a Glamour Magazin fashion editorial-jában nekünk is modellt állt.

A modellkedésnek köszönhetően ismerkedett meg a divat világával, különböző kultúrákkal és végül, de nem utolsó sorban ezáltal talált rá valódi szenvedélyére, a fotózásra. Imád alkotni, koncepciókat kidolgozni, kreatív folyamatokban részt venni, így egyenes út vezetett számára a tartalom gyártáshoz. Gina mégis azt vallja, hogy a kezdetekben nem tudatosan alakította influenszer karrierjét, ami mára kinőtte magát egy egészen elképesztő, 30 ezer fős közösségé. A 2021-es évre hatalmas célokat tűzött ki magának, amiken már most aktívan dolgozik, lássuk milyen szettekkel készül ezen a héten.

Íme Gina mai szettje:

Nem a kedvencem a téli időjárás, de a havat és a téli sportokat imádom! Alig vártam, hogy leessen az első hó és végre elmehessek egyet sétálni. Ilyenkor mindig jön velem a fényképezőgépem és megpróbálom megörökíteni a gyönyörű hófödte tájat. Ehhez a túrához egy Teddy kabátot választottam, amit már évekkel ezelőtt vásároltam. Mindig ezt kapom elő ilyen alkalmakra, ugyanis akármilyen vastag pulcsit alá tudok venni és sosem fázom benne. Ezt egy teljesen fekete szettel egészítettem ki, valamint az aktuális kedvenc bakancsommal, amit már korábban is láthattatok rajtam. Ezeknél az egyszerűbb szetteknél fontosnak tartom a kiegészítők viselését, erre az órára esett a választásom, mert egyszerű és elegáns.

Köszönöm, hogy velem tartottatok a héten! Remélem, hogy sikerült inspirálnom Titeket a bemutatott outfiteken keresztül. Én nagyon élveztem a folyamatot és köszönöm a GLAMOUR csapatának a lehetőséget!

Bakancs: ZARA
Kabát: H&M
Pulóver: H&M
Nadrág: ZARA
Óra: Nelson StockholmEz is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?