Pásztor Gina is bebizonyította, hogy egy fekete szett mindig nyerő

2021.január.13.

Ezen a héten Pásztor Gina influenszer, modell, kezdő fotós gardróbjába leshetünk be, akit a letisztult, elegáns stílus jellemez a leginkább és gyönyörű, modern fashion fotóival már biztosan találkoztál az Instagramon. Ginát 16 éves korában szerződtette a VM Model és gyakorlatilag ezzel egyidőben elindult a nemzetközi modellkarrierje. Az évek során beutazta a világot, élt többek között Torontóban, Hamburgban, Barcelonában és Isztambulban is. Szerepelt olyan neves magazinokban, mint a Vogue, a Harper's Bazaar és az ELLE. Főszerepet kapott egy olyan videoklipben, amelyet aztán több, mint 110 Millióan tekintettek meg a Youtube-on. 2017 májusában Gina, a Glamour Magazin fashion editorial-jában nekünk is modellt állt.

A modellkedésnek köszönhetően ismerkedett meg a divat világával, különböző kultúrákkal és végül, de nem utolsó sorban ezáltal talált rá valódi szenvedélyére, a fotózásra. Imád alkotni, koncepciókat kidolgozni, kreatív folyamatokban részt venni, így egyenes út vezetett számára a tartalom gyártáshoz. Gina mégis azt vallja, hogy a kezdetekben nem tudatosan alakította influenszer karrierjét, ami mára kinőtte magát egy egészen elképesztő, 30 ezer fős közösségé. A 2021-es évre hatalmas célokat tűzött ki magának, amiken már most aktívan dolgozik, lássuk milyen szettekkel készül ezen a héten.

Íme Gina mai szettje:

Ma egy megbeszélésre siettem ebben az összeállításban. Az utóbbi időben minden adandó alkalmat kihasználok arra, hogy kicsípjem magam, mert a napok nagy részét otthon töltöm. Aki ismer az tudja, hogy imádom a feketét, többek között a modellkedés miatt. A szakmában nagyrészt mindenki feketét hordott és én is mindig feketében jártam éveken keresztül bármilyen alkalomról is legyen szó, mindig feketére esett a választásom. Körülbelül három évvel ezelőtt kezdtem el megbarátkozni a színekkel, de a szívem mélyén még mindig a fekete az örök kedvenc. Talán azért, mert egy szép időszak köt ehhez a színhez vagy mert annyira megszoktam, hogy ebben érzem magam a legkomfortosabban. Ez a bőrruci egy új szerzemény, többek között kiemeli a derekamat, slankít és szerintem tökéletesen passzol a csizmához.

Kabát: H&M
Ruha: About You
Csizma: About You
Táska: Calvin Klein


Ez is érdekelhet

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma