Pásztor Gina után neked is ez lesz a kedvenc boltbajárós szetted

2021.január.14.

Ezen a héten Pásztor Gina influenszer, modell, kezdő fotós gardróbjába leshetünk be, akit a letisztult, elegáns stílus jellemez a leginkább és gyönyörű, modern fashion fotóival már biztosan találkoztál az Instagramon. Ginát 16 éves korában szerződtette a VM Model és gyakorlatilag ezzel egyidőben elindult a nemzetközi modellkarrierje. Az évek során beutazta a világot, élt többek között Torontóban, Hamburgban, Barcelonában és Isztambulban is. Szerepelt olyan neves magazinokban, mint a Vogue, a Harper's Bazaar és az ELLE. Főszerepet kapott egy olyan videoklipben, amelyet aztán több, mint 110 Millióan tekintettek meg a Youtube-on. 2017 májusában Gina, a Glamour Magazin fashion editorial-jában nekünk is modellt állt.

A modellkedésnek köszönhetően ismerkedett meg a divat világával, különböző kultúrákkal és végül, de nem utolsó sorban ezáltal talált rá valódi szenvedélyére, a fotózásra. Imád alkotni, koncepciókat kidolgozni, kreatív folyamatokban részt venni, így egyenes út vezetett számára a tartalom gyártáshoz. Gina mégis azt vallja, hogy a kezdetekben nem tudatosan alakította influenszer karrierjét, ami mára kinőtte magát egy egészen elképesztő, 30 ezer fős közösségé. A 2021-es évre hatalmas célokat tűzött ki magának, amiken már most aktívan dolgozik, lássuk milyen szettekkel készül ezen a héten.

Íme Gina mai szettje:

Imádok főzni! Gyorsan összedobtam a bevásárlólistát és leugrottam a boltba, hogy túlessek a heti nagybevásárláson. Ehhez egy laza farmeres, kötött pulóveres szettet választottam, amit feldobtam egy kis piros táskával. Ez a fehér pulóver hamar belopta magát a szívembe, elképesztően meleg, puha és még jól is néz ki egyben. Kell ennél több?

Kabát: H&M
Pulóver: Mango
Nadrág: About You
Csizma: Zara
Táska: Studio JuliannieEz is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói