Pocak ide, vagy oda, muszáj tartanom a lépést

2014.május.13.

Szépségrovatunk szerkesztője hamarosan életet ad második kisfiának. Mi persze elfogultak vagyunk, de szerintünk Réka mindig szuperül néz ki, de várandósan egyszerűen ragyog. Most nemcsak a gardróbjába kukkanthatunk be, beauty tippeket is kapunk tőle. Tartsatok vele!

Íme, Réka mai bejegyzése:

Szerintem nincs olyan várandós, aki ne a kényelmet keresné az utolsó napokban. (Meg az elsőkben is.) Ezért ma is kényelmesre vettem a figurát. Mindenem 100% pamut és bár tudom, hogy a virágminta most kicsit erősít, de annyira feldobta a kedvem, amikor megláttam a szekrényben, hogy nem tudtam ellenállni neki. Egyébként meg a virágok hajban, ruhán most must have-ek úgyhogy muszáj tartanom a lépést, pocak ide vagy oda.

Beauty tipp:
Most nagyon egészésges a frizurám, mert nemrég vágattam és ráadásul kipróbáltam egy új kezelést, hála egy jó barátnőmnek. Egy kizárólag természetes összetevőkkel végzett hajszerkezetjavító kezelésen estem át, aminek hála sokkal selymesebb, fényesebb és ami jelen pillanatban nagyon fontos nekem, könnyebben kezelhető is lett a frizurám. Három-négy hétig tart a hatása az ígéret szerint, jelentem eddig igen elégedett vagyok!

Mai neszesszer
Elővettem az egyik kedvenc Isadora rúzsom. A Coral Cream árnyalat mindig öltöztet és egyszerűen nem tudok betelni a tónusával. Egy kis spirál, a Toni&Guy hajfénye, ami nélkül egy lépést se teszek, és a mai választott illat az új Burberry Brit Rhythm.

Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai