Vidám szettel készült a mai napra a GLAMOUR-nagykövet

2021.június.15.

Ezen a héten a GLAMOUR-nagykövet Ruzsa Norina gardróbjába pillanthatsz bele. Norina a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát és végezte el a Munkaügyi és Társadalombizosítási alap- és mesterszakot is. Ezt követően viszont az élet a sales különböző irányába sodorta. Norina egy ízig vérig vállalkozó nő, aki nem mellesleg sokat utazik és kalandjait a @norinaround instagram oldalán osztja meg követőivel. Kreatív vállalkozásai között megtalálható a @fondmagadnak workshop is, melyen négyféle módon tanítja meg a nőknek, hogy miképp fonják be a saját hajukat. Mindezek mellett most indította a Soicalaround (@socialaround) influenszer marketing cégét, amelyen keresztül segít a vállalkozásoknak a sikeres és eredményes influenszer kampányok megszervezésében és lebonyolításában. Az influenszereknek pedig segít a sikerhez vezető út megtalálásában és vonzó kampányokban való részvételében. Instagram oldalak kezelésében is hosszútávú segítséget tud nyújtani.

Mindennapjai szerves részét képezi, hogy 2021-ben ő képviseli a GLAMOUR magazint, mint GLAMOUR-nagykövet, ezáltal sokkal több tartalmat láthatunk tőle és több rendezvényen is összefuthatunk vele. Norinának sosincs két egyforma napja és hírből sem ismeri azt, hogy unatkozás. Folyton pörög, mindig pozitív és mindig egy következő kreatív ötleten gondolkozik.

Ezen a héten a mozgalmas mindennapjaihoz választott szettjeit mutatja be.

Íme Norina keddi szettje:

A mai napon egy vidám ruhát és hozzá passzoló, kényelmes szandált választottam, mert szerettem volna egy csinos, de kényelmes szettben tölteni a napot. A reggelt az ékszerésznél kezdtük a párommal, mert a karikagyűrűket választottuk ma ki. A nap további részében 2 anyag fotózása volt a program, valamint elmentem a számomra kötelező éves anyajegy szűrésre is.

Ruha: C&A

Cipő, táska: CCC

Haj: @fondmagadnak

Ez is érdekelhet

Napi szex: 5 dolog, ami feltűnik a pasiknak az ágyban

Napi szex: 5 dolog, ami feltűnik a pasiknak az ágyban

GLAMOUR Horoszkóp

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Horoszkóp: Ezek a csillagjegyek tökéletes párt alkotnak egymással

Szépséghírek

5 glitteres ombre-köröm, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon

5 glitteres ombre-köröm, amit te is könnyedén elkészíthetsz otthon