Szécsi Böbe ma nagy ünneplésben van, ehhez is öltözött ilyen csinos

2020.február.24.

A fiatal budapesti énekes-dalszerző korán került bele a hazai könnyűzenei életbe. Azóta számos hazai produkcióval kollaborált, tavaly májusban pedig szólóprojektjébe is belevágott, amivel BÖBE néven adja ki 13 éves kora óta íródott saját szerzeményeit.

Idén az a megtiszteltetés érte, hogy ő is szerepelhet a Women Of The Year jelöltjei között Az év énekesnője kategóriában, ezen a héten pedig debütáló kislemezét is bemutatja.

Az énekesnő a zene mellett a divat megszállottja is, így minden napra tartogat egy izgalmas összeállítást a Gardróbnapló olvasóinak számára.

Íme Böbe mai szettje:

A mai napom az ünneplés jegyében telik, ami a szettemen is meglátszik. A boldogságom tárgya nem más mint, hogy ma jelent meg a debütáló kislemezem "Scale Of Tones" címmel, amiért iszonyatosan boldog és izgatott vagyok, így muszáj volt egy kicsit kicsípnem magam. Az ünnepléshez ezt az átlátszó, pöttyös Zara felsőt választottam egy basic fekete magasderekú nadrággal és magas sarkú cipővel. A kiegészítőknél az ezüst mellett döntöttem, fülbevalónak az egyik kedvenc hazai designer ékszermárkám, a Leanea egyik darabját választottam, a gyűrűt pedig a párom édesanyjától kaptam ajándékba és egyszerűen imádom.

Az EP-t itt hallgathatjátok meg, ha van kedvetek:

Felső: Zara
Nadrág: HM
Cipő: CinCin Amica
Táska: Primark
Fülbevaló: LeaneaEz is érdekelhet

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Szülés utáni szex: mikor és hogyan történjen az első?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói