Szécsi Böbe új kedvence az overál, teljesen érthető

2020.február.25.

A fiatal budapesti énekes-dalszerző korán került bele a hazai könnyűzenei életbe. Azóta számos hazai produkcióval kollaborált, tavaly májusban pedig szólóprojektjébe is belevágott, amivel BÖBE néven adja ki 13 éves kora óta íródott saját szerzeményeit.

Idén az a megtiszteltetés érte, hogy ő is szerepelhet a Women Of The Year jelöltjei között Az év énekesnője kategóriában, ezen a héten pedig debütáló kislemezét is bemutatja.

Az énekesnő a zene mellett a divat megszállottja is, így minden napra tartogat egy izgalmas összeállítást a Gardróbnapló olvasóinak számára.

Íme Böbe mai szettje:

Az utóbbi időben odáig vagyok a kezeslábasokért. Hideg időben előszeretettel viselek hosszúujjú fazont mint amilyen ez a krémszínű overál is. Ezzel a kígyóbőrmintás övtáskával és a színben passzoló Converse cipővel igazán izgalmas az összeállítás, megspékelve az egyik kedvenc, narancssárga kordbársony pufidzsekimmel és aranyékszerekkel. A cipő érdekessége egyébként, hogy a Converse márka ajándékozott meg vele a Converse X nevű kreatív underground művészeket összehozó eseményén keresztül.

Overál: Primark
Kabát: Primark
Cipő: Converse
Övtáska: Mango
Nyakláncok és fülbevalók: PrimarkEz is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói