Szilveszterkor szürkében, de nem szürkén

2015.december.31.

Vendégünk Kozma Rita Styling stílustanácsadó, a Plus Size magazin alapító-főszerkesztője és a DivatTábor tulajdonosa.

Hétből hét napot dolgozom, de szerencsésnek tartom magam, hiszen azt csinálhatom, amit szeretek, ami feltölt és amiben megélhetem mindazt, ami gyerekkorom óta érdekel. Ez pedig a rajz, az írás, a textilek, színek szeretete, emberekkel és nem utolsó sorban gyerekekkel történő mély és őszinte kapcsolat.

Stylitsként, stílustanácsadóként és előadóként élem meg a kreativitás iránti imádatomat, az általam létrehozott DivatTáborral és DivatStúdióval egyik álmomat váltottam valóra, hiszen tehetséges gyerekekkel foglalkozhatok és segíthetem őket útjukon, a Plus Size magazin alapító-főszerkesztőjeként pedig csapatommal együtt telt hölgyeknek igyekszünk megszépíteni, teljesebbé tenni az életét.

Szívügyem, hogy olyan emberekkel foglalkozzak, akik nem épp egy divatmodell külsejével rendelkeznek, de rengeteg értékkel bírnak. Ezen az úton járok, ezen az úton látom kirajzolódni következő feladataimat.

Íme Rita mai szettje:

El sem hiszem, hogy van egy nap, amikor alig dolgozom, csak rápillantok a Plus Size magazinra, hogy minden működik-e és nincs más dolgom, mint a párommal lazulni, beszélgetni. Imádom ezt, nagyon fontos az együtt töltött minőségi idő. Bár nem vagyok híve a "bulizni kell, mert szilveszter van" programnak, most mégis úgy döntöttünk, szeretnénk a barátaink társaságában átlépni az új évbe. A szilvesztert vidéken, a barátaink házában töltjük, ahol jókat beszélgetünk, iszogatunk, énekelünk, táncolunk.

Ezúton is BUÉK mindenkinek, és tényleg igyekezzünk boldogan, de legalább jó hangulatban megélni az új esztendőt, amihez elsősorban mi magunk kellünk.

ruha: Marie Lund
műszőrme stóla: Marie Lund

Ez is érdekelhet

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Az új trend: fiatalon nyugdíjba menni

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai