Tárgyaláson is önmagát adja Wanda

2018.december.4.

Ezen a héten a Londonban élő divatfotós Martin Wanda gardróbjába pillanthattok be. "A divatfotografiámban és személyes projektjeimben is egyaránt hasonló dolgok foglalkoztatnak, és mindezekre erőteljes hatást gyakorolnak a különböző angolszász (főleg 70-es és 80-as évekbeli rock-) zenei irányzatok, és az azokkal szorosan összefüggő szubkultúrák stílusjegyei, így az öltözködésemben is megjelennek ennek nyomai. Egyik legnagyobb inspirációul Patti Smith zenéje és személye szolgál, a "punk keresztanyja" számos alkotót, divattervezőt inspirál, mint például Ann Demeulemeester" - árulta el nekünk Wanda.

"A ruhatáramban 90%-ban a fekete szín dominál, (kivétel egy-két piros, vagy esetlegesen farmerdarab). Szeretem az unisex ruhákat: zakók, nadrágok, hegyes orrú csizmák, ezüst gyűrűk, kendők, kalapok, sapkák. Előszeretettel hordok `vintage`, avagy használt ruhákat, hisz mindamellett, hogy teljesen egyedi darabokra bukkanhatunk, szem előtt kell tartanunk, hogy a ruhák újrahasznosítása környezetvédelmi szempontból is fontos, hiszen a divatipar a világ második legszennyezőbb iparága. (Csak az Egyesült Kiralyságban évente megközelítően háztartásonként 35 kg-nyi ruhát dobnak el, ami 90 farmernek felel meg, és az Egyesült Kiralyság lakossága megközelíti a 64 milliót.)" - mesélte Martin Wanda a stílusáról.

Íme Wanda mai szettje:

A mai napom kényelmesen indult, ágyban, emailekre válaszolva és elkövetkezendő fotózásokat szervezve, a reggeli kávémat iszogatva. Totális éjjeli bagolyként, ez a szabadúszó élet egyik, általam legjobban kedvelt előnye!

Délután fontos tárgyalásom volt egy lemezkiadó kreatív igazgatójával, jövendőbeli esetleges együttműködésünkről. Ilyen esetekben mindig úgy próbálom a napi szettemet összeállítani, hogy az öltözetem reflektáljon a fotográfiai stílusomra, ugyanakkor, tárgyalásról lévén szó, elegánsabb elemek is felbukkanjanak.

Mivel már amúgy is a belvárosban voltam, a megbeszélés után elkezdtem pár karácsonyi ajándék beszerzését az Oxford Streeten.

Kalap - Crossroads Vintage üzlet - Los Angeles
Piros kabát - Crossroads Vintage üzlet - Los Angeles
Zakó - Zara
Garbó - angol használtruha üzlet / Békéscsaba
Nadrág - Topshop
Öv - Crossroads Vintage üzlet - Los Angeles
Cipő - Topshop
Gyűrűk - antik / bolhapiac illetve Édesanyám régi gyűrűi


Ez is érdekelhet

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

Ezeket a tulajdonságokat keresik a férfiak egy nőben

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít