Ütős szettel indítja a hetet a csinos influenszer

2021.június.7.

A nevem Tina és a divat iránti szenvedélyem már fiatalon kezdődött. Édesanyám varrónőkét dolgozott, ami meghatározó elemként épült be életembe, később pedig szoftver tesztelő, majd alkalmazás szakértő voltam. Persze a történetem itt véget is ért volna, de a divat mindig visszaragyogott életem lépéseiben és egy családi vállalkozássá is kinőtte magát, melynek köszönhetően nemcsak a weboldalak és webshopok háttér munkáiba, de a marketing alapjait is hozzáadta tudásomhoz. A fotózás szépen lassan beépült a mindennapokba és azt vettem észre, hogy az évek alatt elsajátított tudásom összefonódott egy divat influenszer (@tinafashion.blog) oldallá. Nagyon szeretek ruhákat válogatni, felpróbálni és megtalálni hozzá a tökéletes részleteket, hogy a megjelenésem azzá változzon, amit üzenni szeretnék vele.

Íme Tina hétfői szettje:

Míg az alap darabok az igazi ragasztó elemek ruhatáramnak, melyek ténylegesen összekötik a megjelenésem részleteit, addig a statement darabok megragadják az igazi hangsúlyt megjelenésemben. A statement darabok az igazi wow-faktorok egy megjelenésben. Ezek egyedülállóak és annyira vonzóak, hogy meghatározzák karakteredet és egy figyelemfelkeltő együttest alkotnak. Ennek ereje rejtőzhet a szabásban, a színében vagy mintájában, de a megjelenésed olyan akkordja, amelyek élénk hangsúlyt kölcsönöz megjelenésednek.

Ezt a hatást a blézerem már önmagában is elérné, és akár egy egyszerű nadrággal is szuper ütős szattet alkotna, de mivel végre megérkeztek a júniusi napsugarak, örömmel viselem egy csipke rövidnadrággal. A korall színű top melyet a nap folyamán szépen lassan megmutattam, szintén egy statement darab. A blúz oldalán lehulló selyem szalagok pedig egy igazi hullámtáncot járnak a nyárias szellőben, amire garantáltan mindenki felfigyel. Egy nude színű cipőt választottam szettemhez, valamit piros/arany napszemüveget és táskát.

Blézer: LAY Sedláková

Türkiz csipke rövidnadrág és korall színű top: VIKTORIAVARGA Budapest

Cipő: Högl

Táska: OlaszTáska Napszemüveg: Oakley Fülbevaló, gyűrű: ZEMSE

Olvass meg többet Tináról a @tinafashion.blog Instagram oldalon és a tinafashion.blog oldalon.

Ez is érdekelhet

Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

Minden, amit tudnod kell a 2021. őszi GLAMOUR-napok eseményről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla